Strömförsörjning

STRÖMFÖRSÖRJNING - Strömförsörjningen i en båt är en av de mest kritiska funktionerna, för utan ström kan vi inte starta motorer, driva lanternor eller kalla på hjälp med en stationära VHF i en nödsituation. Men även utan dessa mer extrema fall är strömförsörjningen på en båt för många nyckeln till ett behagligt båtliv där vi flyttar med oss många av bekvämligheterna hemifrån ut på sjön.

Vi på Digital Skipper har ett stort sortiment av produkter gällande strömförsörjning ombord som sträcker sig hela vägen från Installationsmaterial till Digital Switching och i princip allt som behövs däremellan.

Kom dock ihåg att strömförsörjning i en båt är relativt komplex och använd dig alltid en båtelektriker om du är osäker på hur just din installation skall genomföras.

Titta gärna lite på våra bloggposter om ”Vilken kabeldimension skall du använda till vilken brukare?” samt ”Varför får du inte full effekt från din laddare eller inverter?” som adresserar några av våra vanligaste utmaningar gällande strömförsörjning på en båt.