Glomex

GLOMEX - Glomex grundades 1984 och är ett av de ledande företagen inom tillverkning av marina antenner för båtar och sjöfart. Företagets ambition är att erbjuda produkter av hög kvalitet och ansluta människor i deras kommunikation på vattnet. 

TV, internet och wifi i båten

Har du problem med dålig täckning i båten? Glomex levererar högkvalitativa mobila internetantenner och wifi routers så att du kan surfa på nätet utan problem, oavsett om du befinner dig på sjö eller hav. Med hjälp av en WeBBoat internetantenn får du bättre mottagning och räckvidd för både wifi och 4G mobilnät. Med weBBoat Lite EVO kan du få tillgång till internet i båten på upp till 15 sjömil från sändaren. Tack vare en inbyggd sim-kortläsare kan du undvika hög internetkostnad och roamingavgift på båtsemestern. Glomex produkter tillåter dig alltså surfa trådlöst och säkert i båten med din mobil, surfplatta eller dator. 

Antenner och tillbehör till din båt

Glomex levererar även TV-antenner så att du kan se på nyheter eller njuta av din favoritserie i båten. Med en GLOMEX V9126 får du exemplarisk mottagning oavsett polarisation, så att du problemfritt kan titta på TV i din båt. 

Utöver vårt utbud av antenner har vi självklart även tillbehör till dessa, som fästen, kablar och adapters, samt VHF-antenn, radioantenn och övervakningskameror. Med CamBoat WiFi kamera kan du till och med hålla koll på din båt hemifrån! 

Glomex marina antenner

Glomex tillverkat TV-antenner, FM/AM-antenner, VHF-antenner, övervakningskameror samt tillbehör till alla sina produkter.  Företaget är välkänt för sin höga kvalitet, och har nått sitt mål genom att fokusera på faktorer som kvalitet, effektivitet, värde, investeringar i teknologi och mänskliga resurser, service och ansvar. Under alla år har dessa faktorer bidragit till att bygga upp en stark relation mellan leverantörer och världens ledande båttillverkare. Stil, prestanda, passion, professionalitet och hårt jobb har skapat Glomex briljans och goda rykte världen runt. 

Internetuppkoppling i båten

Med hjälp av Glomex antenner får du internet i båten på flera sjömils avstånd från närmaste hamn eller sändare. Med deras router och förstärkare kan du använda hamnens wifi på långa avstånd, eller använda ett simkort för att nå det mobila 4G nätet. 

Se på TV i din båt

Glomex ger dig även möjlighet att se på TV i din båt, så att du aldrig behöver missa en nyhetssändning eller favoritserien när du är ute på sjön. I deras breda sortiment hittar du flera olika TV-antenner i olika prisklasser. 

Håll koll på båten med en övervakningskamera

Är du också rädd för att få inbrott i båten? Med CamBoat WiFi kamera kan du hålla koll på din båt hemifrån. Via en app i mobilen kan du streama live video från din båt när som helst. Övervakningskameran är känslig för rörelse, och spelar automatisk in videor när den känner av rörelse på båten.