Em-trak

EM-TRAK - Em-trak Marine Electronics är världens ledande leverantör av AIS-sändtagare som är konstruerade för dem som ser vill ha bästa verkliga prestanda och långsiktighet. Detta uppnås genom en kombination av avancerad kärnteknik, rigorös produktutveckling, högkvalitativ tillverkning och intelligent produktdesign. Inga gimmicks, bara en strävan att kontinuerligt förse dig med de allra bästa AIS-sändtagarna som sätter dig i kontroll och som du kan lita på för säkerheten för dig, din familj och båt.

I över tjugo år har em-trak sändarna varit det föredragna valet av professionella, kommersiella och fritidsfartygsoperatörer över hela världen på grund av deras beprövade prestanda, tillförlitlighet och sömlösa interoperabilitet med andra navigations- och displaysystem. Som ett helägt dotterbolag till den brittiska baserade SRT Marine Systems-gruppen drar em-trak nytta av över tjugo års ackumulerad erfarenhet, den mest avancerade kärnteknologin, robust produktutveckling och kvalitetsproduktion. Detta återspeglas direkt i kvaliteten och prestanda för em-traks produkter och resultatet är produkter som sätter industrins prestanda och kvalitetshorisonter. 

Produkterna är tillgängliga direkt eller via ett globalt nätverk av utbildade och certifierade återförsäljare. Oavsett var du köper din em-trak-mottagare varje produkt stöds av vår globala guldstandardgaranti och 24/7 expertteknisk support.


Nedan hittar ni vårt sortiment från em-trak.