Shakespeare

SHAKESPEARE - Shakespeare marina antenner är resultatet av årtionden av kontinuerlig förbättring av design och tillverkning och nära samarbete med marina yrkesverksamma och oavsett om du är en kommersiell eller fritidsbåt, kan du vara säker på att våra bästa antenner i klassen är byggda med oöverträffad kvalitet och gör att du kan hålla kontakten-var som helst.

Sedan 1897 har Shakespeare® varit ledande inom kvalitet och innovation. William Shakespeare Jr. startade företaget som tillverkare av fiskerulle, men expanderade snart till tillverkning av fiskespö och glasfiber fiskespön. Genom innovation inom tillverkning av glasfiberstång började företaget göra glasfiberantenner i början av 1950 -talet och har sedan dess vuxit till att bli världens ledande tillverkare av marina och militära antenner.

Idag är Shakespeare® ett globalt antennmärke med rykte om överlägsen kvalitet, prestanda och hållbarhet. Med tillverknings- och distributionscentra i Asien, Nordamerika och Europa är vi positionerade för att leverera utmärkt service till våra kunder över hela världen. Vi har en rik tradition för att betjäna både militära och civila kunder globalt, och vi erbjuder våra kunder produkter av hög kvalitet som har perfekterats genom ett starkt samarbete med proffs, flottor och kustbevakningar sedan 1952.

Även om vi är mycket stolta över vår främsta antennportfölj, når vårt tillvägagångssätt för att tillfredsställa kunder långt bortom antenndesign och teknik. Med oöverträffat fokus på service och enkelhet att göra affärer finns det helt enkelt ingen anledning att leta någon annanstans efter din antennpartner. Shakespeare® verkar under Jarden Applied Materials -gruppen. Vårt globala huvudkontor ligger i Columbia, South Carolina (USA).

Nedan hittar ni vårt sortiment från Shakespeare.

Shakespeare - Signaltestare

3 245 kr 2 704 kr