EGIS

Egis Mobile Electric har varit dedikerade till att tillhandahålla elprodukter av högsta kvalitet för motorfordon och kundsupport i över 25 år. Vi utvecklar och tillverkar produkter utformade för att tillhandahålla säker, pålitlig elkraft och batteriskyddsteknik för marina applikationer, nöd- och kommunala försvarsfordon och andra specialfordon. Våra produktlösningar inkluderar timerfrånkopplingar för låg och hög ampere, säkrings- och jordfördelningsblock med skruv- och kontaktutgångsalternativ och systemlösningar för hela fordon.

Våra produkter ger tillförlitlighet och pålitlighet över breda temperatur-, vibrations- och elektriska system och levererar maximalt värde till våra kunder genom att leverera högkvalitativa lösningar som säkerställer maximal drifttid för elsystemet.

Nedan hittar ni vårt sortiment från EGIS.

Ledarskapet för Egis Mobile Electric leds av en 15-årig veteran från marknaderna för marina, kommersiella fordon och utryckningsfordon. Eric Graham utvecklade många högkvalitativa produkter och ledde ingenjörsteamet på Blue Sea Systems innan han tog samma hängivenhet till högkvalitativa lösningar till marknaden för kommersiella fordon som VD för Terra Power Systems. Efter ett förvärv fyllde Mr. Graham ett flertal ledarroller inom Littlefuse, inklusive Global Managing Director för divisionen Commercial Vehicle Products. Det återstående ledarteamet på Egis Mobile Electric har liknande branscherfarenhet och framgångsrekord. Eric Graham tjänstgjorde i Irak under Operation Iraqi Freedom och håller med sig ett engagemang för att stödja andra som tjänar hemma och utomlands med lösningar av högsta kvalitet och oöverträffat stöd.