Raymarine

RAYMARINE - Raymarines marinelektronik är konstruerad för att leverera det absolut bästa när det handlar om visuell navigationsinformation. I deras breda sortiment av marinteknik hittar du navigationssystem med ekolod, marina kameror, radar, autopilot och mycket mer. Raymarine har mångårig erfarenhet av marin teknologi som sträcker sig 80 år tillbaka i tiden och är idag välkända för robust utformade produkter som är tillförlitliga och lätta att använda.

Raymarine utvecklar ständigt ny teknik för att leverera högpresterande ekolod och intelligenta navigationssystem för att du ska få en stressfri och njutbar tid ombord på din segelbåt, fiskebåt eller motorbåt. Vi är helt inriktade på att förse dig med branschledande garantier och med ett servicenät som sträcker sig över hela världen.

Oavsett om du fiskar, seglar eller cruisar kan du ge dig ut och vara trygg med Raymarine marinelektronik ombord.


Nedan hittar ni vårt sortiment från Raymarine.

Raymarine - ACU-100

7 690 kr 7 198 kr

Raymarine - ACU-200

13 390 kr 13 122 kr

Raymarine - ACU-400

28 190 kr 26 158 kr

Raymarine - AXIOM+ 7 - 7'' MFD

12 190 kr 10 388 kr

Raymarine - AXIOM+ 9 - 9'' MFD

20 790 kr 17 647 kr

Raymarine är en utav marknadens största producenter av marinelektronik och har funnits sedan 1923. Företaget producerar marina navigationssystem ägnade för fritidsbåtar och lättare kommersiella marinmarknader. I Raymarines sortiment av marinelektronik hittar du produkter som MFD (multifunktionsskärm) med ekolod, autopilot, marinkameror, radar, termiska kameror, dragonfly fiskeelektronik, kabelsystem och olika instrumentdisplayer. I Raymarines varierade och högkvalitativa utbud hittar du marinelektronik till din segelbåt, fiskebåt eller motorbåt.