FLIR

FLIR - Med hjälp av en termisk marin värmekamera från FLIR kan du se tydligt i totalt mörker, genom bländande solsken eller dimma och rök. Företagets produkter används av tusentals militära sjöfartsfartyg varje dag, såväl som på fritidsbåtar och av hobbyseglare. Med hjälp av FLIRs termiska teknik får du en lättare navigering och minskar risken för kollision. Du får även en komplett övervakning för sök- och räddningsuppdrag på vattnet. 

Värmekamerorna är exakta, lättanvända och pålitliga. FLIR erbjuder även termiska nattkameror för den äventyrlige som vill utforska. Värmekameror med tillbehör kan användas av alla, oavsett om du har en fiskebåt, om du cruisar, seglar eller bara utforskar havet. FLIR tar bort begränsningar och låter dig njuta av personlig frihet, med samma avancerade teknik som används av professionella sjömän och militärer runt om i världen. 

I vårt utbud hittar du bland annat olika varianter av FLIR värmekamera för båt och fartyg samt tillbehör till dessa, som kablar, kontrollpanel, joystick och monteringskit. Vi har även mastfäste för värmekameror i vårt sortiment. 


Nedan hittar ni vårt sortiment från FLIR.

På Digital Skipper hittar du FLIR termiska värmekameror samt tillbehör till dessa. En värmekamera hjälper dig att navigera, upptäcka hot, undvika kollisioner och är utmärkt för räddningsuppdrag på sjö och hav. FLIRs produkter kan användas på fritidsbåtar såväl som militärfartyg och är ett nödvändigt verktyg för många marinindustrier och yrkesbåtar. En värmekamera på båten är ett värdefullt hjälpmedel som upptäcker problem som inte kan ses med blotta ögat. FLIR värmekamera låter dig se i mörker, solsken, dimma och rök.