Actisense

ACTISENSE - Actisense producerar högkvalitativ elektronisk marin utrustning och har ett brett utbud av säkra och pålitliga produkter. Här kan du hitta bland annat mikrokabel, multiport adapter, fältkontakter, NMEA-gateway samt olika start-kit. Företaget levererar dedikerat intelligenta sensorer, programvaror och hårdvaror för signalsystem ombord på båtar och fartyg. Actisense produkter är oslagbara på marknaden, tack vare hög kvalitet, funktion och pålitlighet.

Företaget jobbar aktivt för att vara installatörens självklara val, genom att göra navigering säkrare med marknadens mest pålitliga elektroniska system för båtar. Som prisbelönta NMEA-specialister har Actisense team för design, forskning och utveckling tagit fram ett brett utbud av intelligenta, pålitliga och hållbara produkter som du kan lita på, var du än är i världen.


Nedan hittar ni vårt sortiment från Actisense.

Actisense är en utav marknadens mest respekterade leverantörer av smarta sensorer, undervattensakustik och NMEA 2000-, och 0183 nätverk. Företaget har över 20 års erfarenhet när det kommer till design av programvara och hårdvara för digitala signalsystem ombord på båtar och fartyg. 

Active Research Limited är baserade i Poole, Dorset, på Englands södra kust. De har etablerat ett avundsvärt rykte över hela världen inom specialistområdet marin elektronik. Detta har uppnåtts genom att erbjuda en utmärkt servicenivå till en omfattande kundbas, samt genom design och tillverkning av prestigefylld marin elektronisk utrustning.