Fusion

FUSION - I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av marinstereo och ljudutrustning från FUSION Entertainment. Företaget grundades i Nya Zeeland 1998 som ett hemmatillverkat billjudmärke som växte ur grundarens passion för bilar, musik och den omgivande gatukulturen. Sedan dess har FUSION entertainment utvecklats till ett världsledande företag inom marint ljud som komplement till det redan starka billjuds utbudet.

FUSION Entertainment är världsberömt för tekniska innovativa ljudlösningar som åtnjuts världen över av de mest prestigefyllda båtdesigners och tillverkarna. Båthögtalare och marinstereo från FUSION har blivit mått på kvalitet; väljs av dem som uppskattar akustisk expertis och kräver överlägset miljöskydd.


Nedan hittar ni vårt sortiment från FUSION.

Fusion - EL Classic 6,5 Vit

1 325 kr 1 283 kr

FUSION är världsledande inom marint ljud och tillverkar stilrena och säkra produkter med hög kvalité. Ljudutrustningen går att använda på båt såväl som vattenskoter och ger dig en unik ljudupplevelse på sjön eller i havet. I FUSIONs sortiment kan du hitta båthögtalare, förstärkare, subwoofer, marinstereo samt många olika tillbehör. För nybörjaren eller dig som önskar en komplett ljudlösning erbjuder de även marinstereo-kit och kit med både förstärkare och högtalare till din båt