YachtSense

Det nya YachtSense Ecosystem möjliggör fullständig integration ombord och ombord med alla enheter som är anslutna till båtens nätverk. Ett installerat system försäkrar kaptener och båtägare om deras fartygs beredskap före, under och efter deras resa. De är alltid kopplade till båten. Reseförberedelserna kan börja innan de lämnar hemmet, och ombord kan alla njuta av samma anslutningsmöjligheter.

YachtSense Ecosystem består av tre nivåer av oberoende anslutningar:

Nivå 1 - Mobilkommando
Den nya Raymarine-appen kan fungera oberoende av YachtSense Link och YachtSense Digital Control System. Appen ansluts direkt till Axiom multifunktionsskärmar för att styra och kontrollera skärmarna och för att säkerhetskopiera waypoints och annan data.

Nivå 2 - På/Av båtanslutning
En helt marinanpassad nätverksrouter med 4G mobilt bredband, New YachtSense Link tillåter fjärranslutning till NMEA 2k-enheter och premiumfunktioner som Geofencing. Med en inbyggd GPS-sensor och dubbla SIM-kortplatser, kombinerar YachtSense Link Wi-Fi vid kaj, inbyggt Wi-Fi, Raynet Ethernet och 4G mobilt bredband till ett enhetligt nätverk ombord.

Nivå 3 - Ditt smarta hem på vattnet
YachtSense representerar framtiden för fartygsautomatisering för båtbyggare och tekniska installatörer. Skalbar, konfigurerbar och med tre nivåer av redundans YachtSense är förstahandsvalet för en digital växlingslösning för fartyg.