Tjänster

Digital Skipper är din pålitliga partner när det gäller marin digitalisering. Vi inser att varje båt och projekt är unikt, och vi strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål.

Även om många av våra kunder föredrar att utföra sina egna installationer, finns det tillfällen då det är fördelaktigt att anlita en professionell installatör. Vårt team av erfarna och kompetenta tekniker finns här för att stödja dig genom hela processen, vare sig det handlar om en omfattande installation eller en mindre del av projektet. Vi lägger stor vikt vid att se till helheten och din totala upplevelse som kund. Vår precision och öga för detaljer präglar varje steg av vårt arbete, vilket säkerställer att varje installation utförs med högsta kvalitet och att du är helt nöjd med resultatet.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina behov. Våra 'Sitechecks' är en djupgående granskning av din båt på plats, där vi identifierar eventuella utmaningar och möjligheter till förbättring. Utöver detta kan vi även ta hand om rena installationsprojekt och ta ansvar för hela processen om så önskas. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss, och oavsett omfattning kan du lita på oss för en professionell och pålitlig service. Med Digital Skipper vid din sida kan du vara trygg i vetskapen att din båt kommer att vara utrustad med den senaste tekniken på ett säkert och effektivt sätt.

Upptäck en ny nivå av trygghet och prestanda med vår Managerade Tjänst för Cerbo GX. Med fokus på kontinuerlig övervakning och proaktivt stöd för din Victron Energy-installation, sträcker sig detta avtal över 1 år från inköpsdatum och innefattar en omfattande serie åtgärder för att säkerställa att din installation alltid är i toppskick. Från den första fasen av installation och etablering till månatliga underhållsinsatser och övervakning av larm, vår tjänst är din garanti för en smidig och bekymmersfri drift.

För optimal prestanda och pålitlighet erbjuder vi professionell installation av ledande varumärken inom marinteknik, inklusive Actisense, Airmar, Arco Marine, Blue Sea Systems, CZone, Egis, FLIR, Fusion, Glomex, iCom, Maretron, OceanFlex, OceanSignal, Poynting, Ramarine, Shakespeare, Simarine och Veratron. Med vårt erfarna team och vår expertis kan du vara säker på att din utrustning installeras korrekt och effektivt, vilket ger dig en bekymmersfri segling och en överlägsen maritim upplevelse.