Sitecheck (enbart Stockholms området)

  • 4 000 kr
Lowest price at PriceRunner

Vår 'Sitecheck' är en omfattande och noggrann undersökning av din båt på plats, där vi samarbetar med dig för att noggrant granska den befintliga installation.

Dela
Artikelnummer: TJ1002
Leverantör: Digital Skipper

Vår 'Sitecheck' är en omfattande och noggrann undersökning av din båt på plats, där vi samarbetar med dig för att noggrant granska den befintliga installationen och förstå dina specifika behov och önskemål. Genom att kombinera vår tekniska expertis med din input kan vi identifiera eventuella utmaningar och möjligheter för förbättring.

Under själva undersökningen tar vi oss tid att noggrant inspektera varje detalj av din båts installation, inklusive elsystem, energiförsörjning, larm och övervakningssystem, och andra relevanta komponenter. Vi dokumenterar noggrant alla observationer och gör anteckningar om potentiella förbättringar eller åtgärder som kan behövas för att optimera prestanda och säkerhet.

Efter genomförandet av 'Sitecheck' sammanställer vi en detaljerad rapport som innehåller en sammanfattning av våra observationer och rekommendationer för framtida åtgärder. Vi förklarar tydligt och noggrant våra förslag till lösningar, och vi är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller ge ytterligare förklaringar.

Efter att rapporten har tagits fram bokar vi ett uppföljningsmöte över telefon eller via Teams där vi går igenom rapporten tillsammans och diskuterar nästa steg. Vi strävar efter att säkerställa att du har full förståelse för våra rekommendationer och känner dig trygg med de föreslagna åtgärderna.

När du beställer vår 'SiteCheck' får du tillgång till en personlig länk till vår bokningsportal. Här kan du enkelt välja den tid som passar dig bäst för genomgången, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet i planeringen av din båtservice. Vi värdesätter din tid och strävar efter att göra processen så smidig och effektiv som möjligt för dig.