Blue Sea Systems

BLUE SEA SYSTEMS - Blue Sea Systems levererar innovativa och högkvalitativa elektriska lösningar som förbättrar säkerheten ombord på din båt eller fordon. Deras produkter är enkla samtidigt som de har hög pålitlighet och hjälper dig till en tryggare resa både på vatten och land.

Sedan uppstart har Blue Sea Systems expanderat rejält och deras sortiment innehåller idag över 1000 artiklar, som distribueras till kunder i över 50 länder. Produkterna är särskilt populära bland ägare av husfordon som större båtar och husbilar, samt inom industrimarknader och specialfordonsmarknader. I Blue Sea Systems utbud hittar du bland annat batteriladdare, strömbrytare, automatiskt laddningsrelä, säkringshållare, skenor, mätare och både standard- och anpassade elfördelningspaneler.

Företaget erbjuder kvalitetsprodukter som är speciellt konstruerade för den hårda miljön på havet och är byggda för att hålla. Blue Sea Systems har en även en nöjdhetsgaranti för både produkt samt deras industriledare tekniska support. För digitala mätare och monitorer för fartygssystem gäller tre års garanti. Köper du en P12-batteriladdare och P12-skärmar får du hela fem års garanti.


Nedan hittar ni vårt sortiment från Blue Sea Systems.