Returfrakt (ej solpaneler och batterier)

  • 199 kr
Lowest price at PriceRunner

Alla sålda produkter har 14 dagars ångerrätt och i de fall du vill att vi består med frakthandlingar för returfrakt debiteras detta med 199kr per paket.

Dela
Artikelnummer: FR1001
Leverantör: Digital Skipper

Vi förstår att ibland kan köpbeslut förändras. Därför erbjuder vi en 14-dagars ångerrätt från det att du mottar din beställda vara. För att utöva din ångerrätt, vänligen meddela oss via e-post till [email protected]. Din återkallelse bör inkludera ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och tydlig specificering av de produkter som du önskar returnera.

Vid retur är det ditt ansvar att stå för returfrakten samt att säkerställa produkternas leverans och skick. Vi rekommenderar att produkterna returneras väl emballerade och i deras ursprungliga förpackningar, med tillhandahållet spårningsnummer för följsamhet. För att underlätta processen kan vi erbjuda frakthandlingar för returfrakt mot en avgift på 199 kr per paket, med undantag för solpaneler och batterier där faktisk fraktkostnad tillkommer. Alternativt är du välkommen att returnera produkterna direkt till vårt lager i Veddesta.