CZone

CZone leverar sofistikerade lösningar som gör det enklare för dig att installera elektroniska system ombord på din båt. De ersätter helt enkelt långa, besvärliga kablar och ledningar med enkla digitala system, som t.ex. touchscreens och fjärrkontroller. CZone är den perfekta lösningen för mobila applikationer på båtar, fartyg och andra fordon, och ersätter strömbrytare och säkringspaneler med toppmoderna digitala gränssnitt och NMEA 2000-nätverk. 

Med en enkel knapptryckning tillåter CZone dig att styra och kontrollera flera funktioner samtidigt, vilket dramatiskt förenklar användandet. Det gör det även enklare för dig att hålla koll på flera funktioner samtidigt, som till exempel att båtens kylskåp är på, att lyktorna fungerar som de ska och att batterier är laddade.

CZone tar hand om de små detaljerna medan du får med tid över till det du värdesätter. Oavsett om det är att förbereda båten inför kvällens bravader, ge dig ut på öppet hav utan stabil strömförsörjning eller bara fokusera på att göra ditt jobb. Njut av din tid och låt CZone stå för tänkandet. CZone - USB CANBUS ADAPTER

5 160 kr 5 057 kr

CZone - Panel Touch 7, KIT

15 500 kr 15 190 kr

CZone - CZone Wifi Interface

15 265 kr 14 960 kr

CZone - Panel Touch 5, KIT

13 912 kr 13 634 kr

CZone - Coi CW Connectors

25 081 kr 24 580 kr

CZone - CZone Contact 6+

4 434 kr 4 346 kr

Få bättre översikt över din båt eller ditt fordon med en enkel knapptryckning, och styr flera funktioner samtidigt med hjälp av CZones smarta produkter. Byt ut trassliga kablar mot smarta NMEA-nätverk, CZones skärmar med touch och fjärrkontroller.

I CZones breda sortiment hittar du även strömbrytare, anslutningskontakter, USB-adapter, tryckknappar, keypads, tillbehör för tätning, olika CZone Interface nätverk och mycket, mycket mer. CZone ger dig alltså en sofistikerad lösning och fullständig kontroll över elektroniska system ombord på din båt eller i ditt fordon.