Victron Energy - Centaur batteriladdare 12V/40A 3 utgångar

  • 7 740 kr
  • 6 140 kr

VICTRON ENERGY CCH012040000, Centaur batteriladdare 12V/40A 3 utgångar.

Dela
Artikelnummer: CCH012040000
EAN: 8719076021490
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY CCH012040000, Centaur batteriladdare 12V/40A 3 utgångar. CENTAUR-SERIEN från Victron Energy har konstruerats för att bli en verkligt världsomfattande produkt. Specifikationerna för in-/utgång samt överensstämmelse med universella bestämmelser är hörnstenar i detta nya utbud från den etablerade holländska tillverkaren. Konstruerad för att överensstämma med kraven för både CE för Europa och UL för Förenta Staterna omfattar Centaur modellprogram egenskaper såsom autoreglering till matningsspänningen som täcker 90-265 VAC 50/60 Hz vilket innebär att de kan användas var som helst i världen.

Avgörande och till skillnad från andra produkter lämnar Centaurprogrammet full effekt inom hela det angivna området oavsett variationer i nätspänningen. Centaur-enheterna arbetar även med 90-400 VDC inspänning vilket gör den till en perfekt DC-DC laddningsomvandlare i ett dieselelektriskt system. Andra egenskaper omfattar full trestegs laddningskarakteristika som säkerställer att batterierna alltid är fulladdade och tre isolerade utgångar för flerbatterikonfigurationer för att passa huvuddelen av typiska installationer.

Programmet omspänner 12V och 24V modeller från 16A upp till 100A. Det faktum att samma produkt är lämplig för vilken båt som helst, oavsett marknad eller vart båten kommer att gå, är en stor fördel för båtbyggaren såväl som för båtägaren. Medvetenhet om priskänsligheten på denna konkurrensutsatta marknad innebär ett enda modellprogram för alla marknader ger konkurrenskraftiga priser. Utan att kompromettera Victron Energys varumärkeskvaliteter är detta program omfattande, konkurrenskraftigt och kompatibelt varhelst i världen det kan komma att användas.

Kvalitet utan kompromisser
Pulverlackerade aluminiumhöljen med droppskydd samt fästen i rostfritt stål för att motstå påfrestningar i en tuff miljö: värme, fuktighet och salt atmosfär. Kretskorten är akryllackade för få bästa skydd mot frätning. Med temperaturgivare försäkras att kraftkomponenterna alltid arbetar inom angivna gränser. Under extrema förhållanden sker automatisk reducering av utströmmen.

Universellt inspänningsområde: 90 till 265 Volt
Alla modeller fungerar med inspänning mellan 90 och 165 volt, 50 Hz eller 60 Hz utan att några inställningar behöver göras.

Tre utgångar som var och en kan ge full utström
Tre separata utgångar kan samtidigt ladda tre batterisystem. Varje utgång klarar att ge maximalt angiven ström.


Bra produktrelaterade länkar: