Victron Energy - Skylla-i 24V/80A 3 utgångar 230V

  • 21 050 kr
  • 19 498 kr

VICTRON ENERGY SKI024080002, SKYLLA-I är en modern och kraftfull batteriladdare för 24V som tål påfrestningarna i svåra miljöer.

Dela
Artikelnummer: SKI024080002
EAN: 8719076026235
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY SKI024080002, SKYLLA-I är en modern och kraftfull batteriladdare för 24V som tål påfrestningarna i svåra miljöer: hetta, fukt och salt atmosfär. Skylla-I (1+1) är försedd med 2 isolerade utgångar. Den andra utgången, som är begränsad till cirka 4 A och som har en något lägre utgångsspänning, är avsedd för att ladda upp ett startbatteri. Skylla-I (3) är försedd med 3 isolerade utgångar. Alla utgångar levererar full märkström.

Robust
Aluminium epoxi pulverlackerade fodral med droppskydd och fästen i rostfritt stål tål svårigheter i ogynnsamma miljöer: värme, fuktighet och saltluft. Kretskorten är skyddade med en akrylbeläggning för maximal korrosionsbeständighet. Temperatursensorer säkerställer att strömkomponenter alltid fungerar inom angivna gränser, om det så skulle behövas för automatisk minskning av utströmmen under extrema miljöförhållanden.

Flexibel
Bredvid ett CAN -bussgränssnitt (NMEA2000) finns en vridomkopplare, DIP -omkopplare och potentiometrar tillgänglig för att anpassa laddningsalgoritmen till ett visst batteri och dess användningsvillkor. Se manualen för en fullständig översikt över möjligheterna (manual finns länkad längre ned på sidan).

Rätt laddning för ett blybatteri: varierande absorptionstid
När endast grunda urladdningar inträffar hålls absorptionstiden kort för att förhindra överladdning av batteriet. Efter en djup urladdning ökas absorptionstiden automatiskt för att se till så att batteriet är helt laddat.

Batterispänning
För att kompensera för spänningsförlust på grund av kabelmotstånd är Skylla-i försedd med en spänningsavkänning så att batteriet alltid får rätt laddningsspänning.

Använd som strömkälla
Som ett resultat av den perfekt stabiliserade utspänningen kan Skylla-i användas som strömkälla om batterier eller stora buffertkondensatorer är inte tillgängliga.

Bra produktrelaterade länkar: