Victron Energy - Skylla-TG GMDSS 24V/30A 90-260V exkl. kontrollpanel

  • 16 880 kr
  • 16 131 kr

VICTRON ENERGY SDTG2400302, Victron Skylla-TG 24/30 GMDSS-laddare har konstruerats för att tillhandahålla alla erforderliga övervaknings- och larmdata.

Dela
Artikelnummer: SDTG2400302
EAN: 8719076025726
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY SDTG2400302, Victron Skylla-TG 24/30 GMDSS-laddare har konstruerats för att tillhandahålla alla erforderliga övervaknings- och larmdata. Både batteriet och GMDSS-systemet är anslutna direkt till laddaren. Data och alarm visas på en digital panel (VE.Net GMDSS-panel kan beställas separat). En standard UTP-kabel med 8 ledare förbinder laddaren med panelen.

GMDSS
Global Maritime Distress & Safety System (GMDSS) utvecklades av International Maritime Organisation (IMO) för att förbättra sjöfart och säkerhetskommunikation.

Strömförsörjning
Skylla TG har visat sig vara en utmärkt batteriladdare och strömförsörjning för GMDSS -applikationer. När du använder en vanlig Skylla -laddare behövs ytterligare utrustning för att utföra övervakningen och larmfunktioner som krävs för GMDSS.

Enkel installation: Skylla GMDSS
Victron Skylla GMDSS -laddare har utformats för att tillhandahålla alla nödvändiga övervaknings- och larmdata. Både batteriet och GMDSS -systemet är direkt anslutna till laddaren. Data och larm visas på en digital panel (VE.Net GMDSS -panel, beställs separat). En standard åttatrådig UTP-kabel ansluter laddare till panelen.

Inga justeringar behövs
Hela systemet är "klicka och kör": panelerna är förprogrammerade för GMDSS-funktionalitet. En enkel och intuitiv meny gör det möjligt att ändra inställningar om det behövs.

Batteritid
Skylla GMDSS-laddaren har en inbyggd batterikontroll. Batteriets kapacitet övervakas helt och hållet, panelen kan till och med indikera ”time to go” vid strömavbrott.

Perfekt laddare för alla typer av batterier
Laddspänningen kan justeras exakt för alla VRLA eller översvämmade batterisystem.