Victron Energy CCH012020000 - Centaur batteriladdare 12V/20A, 3 utgångar

  • 5 020 kr
  • 4 819 kr

VICTRON ENERGY CCH012020000, CENTAUR-SERIEN från Victron Energy har konstruerats för att bli en verkligt världsomfattande produkt.

Dela
Artikelnummer: CCH012020000
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY CCH012020000, CENTAUR-SERIEN från Victron Energy har konstruerats för att bli en verkligt världsomfattande produkt. Specifikationerna för in-/utgång samt överensstämmelse med universella bestämmelser är hörnstenar i detta nya utbud från den etablerade holländska tillverkaren. Konstruerad för att överensstämma med kraven för både CE för Europa och UL för Förenta Staterna omfattar Centaur modellprogram egenskaper såsom autoreglering till matningsspänningen som täcker 90-265 VAC 50/60 Hz vilket innebär att de kan användas var som helst i världen.

Avgörande och till skillnad från andra produkter lämnar Centaurprogrammet full effekt inom hela det angivna området oavsett variationer i nätspänningen. Centaur-enheterna arbetar även med 90-400 VDC inspänning vilket gör den till en perfekt DC-DC laddningsomvandlare i ett dieselelektriskt system. Andra egenskaper omfattar full trestegs laddningskarakteristika som säkerställer att batterierna alltid är fulladdade och tre isolerade utgångar för flerbatterikonfigurationer för att passa huvuddelen av typiska installationer.

Programmet omspänner 12V och 24V modeller från 16A upp till 100A. Det faktum att samma produkt är lämplig för vilken båt som helst, oavsett marknad eller vart båten kommer att gå, är en stor fördel för båtbyggaren såväl som för båtägaren. Medvetenhet om priskänsligheten på denna konkurrensutsatta marknad innebär ett enda modellprogram för alla marknader ger konkurrenskraftiga priser. Utan att kompromettera Victron Energys varumärkeskvaliteter är detta program omfattande, konkurrenskraftigt och kompatibelt varhelst i världen det kan komma att användas.


Bra produktrelaterade länkar: