Black Weekend -23

Årets Black Weekend pågår från fredagen den 24:e november till och med söndagen den 26:e, ända fram till 23:59!

Under Black Weekend erbjuder vi inte bara fantastiska priser på hela vårt sortiment, utan även oslagbara erbjudanden på utvalda produkter. Vänligen notera att vissa produkter kan ha begränsad tillgänglighet och längre leveranstider än normalt.

Observera att kampanjens specialpriser enbart är synliga under själva kampanjperioden!


Fusion - EL Classic 6,5 Vit

1 325 kr 1 325 kr

Victron Energy - Cerbo-S GX

3 210 kr 3 210 kr

Victron Energy - Ekrano GX

10 260 kr 8 046 kr

Black Weekend är en förlängning av den populära shoppinghändelsen Black Friday. Black Friday är traditionellt den fredagen efter Thanksgiving i USA och anses vara startskottet för julhandeln. Under Black Friday erbjuder många butiker och återförsäljare kraftigt nedsatta priser och specialerbjudanden på en mängd olika produkter, vilket lockar många kunder till att shoppa.

Black Weekend sträcker sig ofta över hela helgen efter Black Friday och kan inkludera lördag och söndag. Det är en tid då många butiker förlänger sina rabatter och specialerbjudanden, vilket ger kunderna mer tid att dra nytta av de förmånliga priserna. Black Weekend är alltså en förlängd version av Black Friday som ger kunderna fler möjligheter att handla till rabatterade priser inför julen. Det har blivit en populär tradition i många länder och är ofta förknippad med intensiv shopping och stora försäljnings händelser.