Victron Energy - Ekrano GX

  • 9 330 kr
  • 7 657 kr
Lowest price at PriceRunner

Ekrano GX representerar nästa generation i GX-produktfamilj. Med sitt breda utbud av anslutningar och gränssnitt samt en integrerad pekskärm på sju tum, är den

Dela
Artikelnummer: BPP900480100
EAN: 8719076058038
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BPP900480100, Ekrano GX representerar nästa generation i GX-produktfamilj. Med sitt breda utbud av anslutningar och gränssnitt samt en integrerad pekskärm på sju tum, är den vår hittills mest kraftfulla GX-enhet och den gör det möjligt för dig att alltid ha perfekt kontroll över ditt system var du än befinner dig och maximera dess prestanda.

Gå enkelt in i ditt system genom vår portal Victron Remote Management (VRM), eller få direktåtkomst genom att använda den inbyggda pekskärmen, en multifunktionell skärm (MFD efter engelskans Multi-Functional Display eller med vår app VictronConnect tack vare dess Bluetooth-kapacitet.
Ekrano GX är även efterträdaren  till Color Control GX.

Perfekt övervakning och styrning
Direktövervakning av batteriets laddningsstatus, energiförbrukning, energiupptagning från solceller, generator och huvudnätet, eller kontroll av tanknivåer och mätning av temperatur. Du kan enkelt styra ingångsströmbegränsningen för landström, (auto) start/stopp av generator(er) eller ändra alla inställningar för att optimera systemet. Följ upp larm, genomför diagnoser och lös utmaningar på distans. Ekrano GX förvandlar alla energiutmaningar till en lättsam erfarenhet.

Vidga dina vyer
Den integrerade pekskärmen på sju tum tillåter dig att få en direkt översikt av dina system och ändra inställningar på ett ögonblick. Dess jättesmala och vattentäta design erbjuder stor flexibilitet för att skapa en klar och ren panel. Pekfunktionen (touch) kan inaktiveras (eller aktiveras) via en infälld knapp på baksidan för att förhindra otillåten användning.

Enkel montering och konfigurering
Ekrano GX passar utmärkt till infälld panelmontering eller blindhålsmontering och levereras med allt nödvändig monteringsmaterial. Terminalblock som skruvas på håller allt säkert på plats.

Överlista alla energiutmaningar
Ekrano GX passar till oändligt många ändamål och ger perfekt kontroll över en mängd användningsområden. För lösningar med generatorer, så som Marine, or Reserv- och icke-nätanslutet system, kommer den automatiskt att starta/stoppa din generator eller fördröja tändningen till slutet på ”lugna” perioder. För Energilagring den håller extrabatterier fulladdade, sätter igång vid strömavbrott och lägger om överskottsenergi (solceller) till självkonsumtion – vilket sparar pengar åt dig. För Husbilar och akutfordon ser den till att vitala system fungerar felfritt. För att nämna några få ...


Bra produktrelaterade länkar: