SIMARINE - PICO one (PICO+1), Utanpåliggande, Silver

  • 4 400 kr
  • 4 312 kr
Lowest price at PriceRunner

PICO PICO ONE (UTANPÅLIGGANDE, SILVER), är Simarines ingångsmodell inom batteriövervakning med realtidsberäkning av batterihälsan för noggrann mätning.

Dela
Artikelnummer: PK21N-1-S
EAN: 8719076037491
Leverantör: Simarine

PICO PICOONE (UTANPÅLIGGANDE, SILVER), är Simarines ingångsmodell inom batteriövervakning med realtidsberäkning av batterihälsan för noggrann mätning. PICOone finns i två utföranden (svart- eller silverchassi).

Med shunten SC303 är PICOone en perfekt lösning för övervakning av båtar eller fordon som har ett startbatteri och en förbrukarbatteribank med strömmar upp till 300A (12V, 24V, 48V, 60V eller 72V). PICOone kan mäta spänningar (2x), ström (1x), tank/temperaturer (2x), lufttryck (barograf) samt har en inbyggd klocka.

PICOone består av ett slimmat eloxerat aluminiumchassi och ett kraftigt Gorilla glass med antireflexbehandling är bondad på den ljusstarka 3.5"-skärm. Den är vatten- och dammsäker och kan monteras både inom- och utomhus. Ljustyrkan på skärmen justeras automatiskt med en ljussensor. Enheten styrs av fyra CapSense pekknappar som fungerar även om det är blött.

PICOone har inbyggd wifi som gör det möjligt att ansluta till från en mobil eller surfplatta. Appen PICO är kostnadsfri och kan laddas ned för Android- eller iOS-enheter. Med appen går det att se all batteri- och tankdata, ladda ned historik, ändra inställningar och uppdatera mjukvaran i skärmen.


Övervakningsalternativ:

  • 1x Batteribank med realtidsbatteri (övervakar ström, spänning och temperatur)
  • 2x Batterispänning
  • 2x tank nivåer eller temperaturer


PICO One (PICO+1) består av:

  • 1x PICOone, utanpåliggande, silver chassi
  • 1x SC303 


Bra produktrelaterade länkar: