Victron Energy - Octo GX

  • 4 130 kr
  • 3 491 kr

VICTRON ENERGY BPP910200100, Octo GX är din installations kommunikationscentral. Den kopplar ihop komponenterna och ser till att de fungerar i harmoni.

Dela
Artikelnummer: BPP910200100
EAN: 8719076045403
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BPP910200100, Octo GX är din installations kommunikationscentral. Den kopplar ihop komponenterna och ser till att de fungerar i harmoni. Övervakning av data i realtid och ändring av inställningar utförs med din smarta telefon (eller annan anordning) via vår kostnadsfria fjärrstyrningsportal Victron Remote Management Portal, VRM. Så fort du ”loggar in” på Octo GX får du genast en översikt av ditt system: Batteriets laddningsstatus, nuvarande strömförbrukning, energiupptagning från solceller, strömförsörjning från huvudnät/generator. Med Victrons fjärrstyrningsportal (VRM) får du komplett tillgång till alla kontroller och inställningar på alla systemkomponenter som är anslutna antingen till din CCGXVenus GX eller Octo GX. Den gör det möjligt att logga in och göra installationer – var som helst, när som helst. Denna kraftfulla funktion tillhandahåller även problemfria diagnoskontroller och analyser av sparad information.

Octo GX kan programmeras för att automatiskt starta din generator – på grund av låg spänning, hög belastning eller batteriets laddningsstatus. Den kan även anpassas för att fördröja tändningen till i slutet av ”lugna” perioder och på så sätt undvika oavsiktliga störningar nattetid. Octo GX styr energilagringssystem. Den håller extrabatterier fulladdade, sätter igång vid strömavbrott och lägger om överskottsenergi (solceller) till självkonsumtion – vilket sparar pengar åt dig. För fler exempel och mer detaljerad information, se manualen ESS manual.

Octo GX tillhör produktfamiljen GX. Octo GX är det bästa alternativet för installationer som har många MPPT solcellsladdare, eftersom den har 10 VE.Direct-portar.


Bra produktrelaterade länkar: