Victron Energy - Cerbo GX MKII

  • 4 980 kr
  • 4 880 kr
Lowest price at PriceRunner

Cerbo GX Mk2. En uppdaterad Cerbo som kan användas där en isolerad VE.Can-port, dubbla CAN-busportar eller tre USB-kontakter kan användas.

Dela
Artikelnummer: BPP900451100
EAN: 8719076057833
Leverantör: Victron Energy

Cerbo GX Mk2. En uppdaterad Cerbo som kan användas där en isolerad VE.Can-port, dubbla CAN-busportar eller tre USB-kontakter kan användas.

VICTRON ENERGY 8719076057833, Cerbo GX är ett helt nya kommunikationscentrumet tillåter dig att alltid ha full kontroll över dina system, oberoende av var du befinner dig, och det maximerar deras prestanda. Du ansluter enkelt via vår Victron Remote Management (VRM) portal, eller får tillgång direkt genom att använda den separata GX Touch 50, en MFD eller vår app Victron Connect eftersom den är Bluetooth-anpassad. Det senaste nytillskottet till GX-sortimentet kombinerar det bästa av konnektivitet och omdefinierar energilösningar på alla sätt.

Direktövervakning av batteriets laddningsstatus, energiförbrukning, energiupptagning från solceller, generator och huvudnätet, eller kontroll av tanknivåer och mätning av temperatur. Du kan enkelt styra ingångsströmbegränsningen för landström, (auto) start/stopp av generator(er) eller ändra alla inställningar för att optimera systemet. Följ upp larm, genomför diagnoser och lös utmaningar på distans. Cerbo GX förvandlar alla energiutmaningar till en lättsam erfarenhet.

Cerbo GX maximerar prestandan på dina systemkomponenter i realtid och håller dem i perfekt samklang. Med dess dubbelkärniga processor och en extra CAN-bus-port kan du nu stödja även större system och i närhet följa reglerade (litium-) batterier medan den andra porten kan stödja upp till 25 simultankopplade VE.Can-solcellsladdare. Den nya NMEA 2000-out support integrerar enkelt GX till alla båtnät. Fyra tankportar och fyra temperaturportar samt tre VE.Direct-portar, tre USB-portar, fyra digitala ingångar och två relän gör det möjligt att ta styrningen till en högre nivå. Det har aldrig varit så enkelt att maximera ett systems prestanda.

Den nya (valfria) displayen GX Touch 50 tillåter dig att få en direkt översikt av dina system och ändra inställningar på ett ögonblick. Dess supersmala vattentäta femtumsdesign, toppmonterbara uppsättning och enkla installation ger dig stor flexibilitet att skapa en ren och klar panel.

Cerbo GX har nu optimerats för att överträffa installeringsproffsens standarder. Enheten monteras enkelt på en DIN-skena (med DIN35 adapter small, ingår ej) och dess separata pekskärm kan nu fästas ovanpå en panel, vilket tar bort behovet av att skapa perfekta utskärningar (som med Color Control GX) och den ansluts med endast en kabel och du slipper trasslet med att koppla flera kablar till en panel. Den nya Bluetooth-funktionen gör det möjligt att snabbt ansluta och konfigurera via vår app Victron Connect.

Cerbo GX passar till oändligt många ändamål och ger perfekt kontroll över en mängd användningsområden. För lösningar med generatorer, så som Marin, eller Backup & Icke-nätanslutet, kommer den automatiskt att starta/stoppa din generator eller fördröja tändningen till slutet på ”lugna” perioder. För Energy Storage Systems håller den extrabatterier fulladdade, sätter igång vid strömavbrott och lägger om överskottsenergi (solceller) till självkonsumtion – vilket sparar pengar åt dig. För Husbilar och akutfordon ser den till att vitala system fungerar felfritt. För att nämna några få ...Bra produktrelaterade länkar: