Victron Energy - Venus GX kommunikationscentral

  • 5 270 kr
  • 4 398 kr

VICTRON ENERGY BPP900400100, är en kommunikationscentral. Venus tillåter dig att kommunicera med alla komponenter i ditt system.

Dela
Artikelnummer: BPP900400100
EAN: 8719076037897
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BPP900400100, är en kommunikationscentral. Venus tillåter dig att kommunicera med alla komponenter i ditt system och säkerställa att de fungerar som de ska. Övervakning av data i realtid och ändring av inställningar utförs med din smarta telefon (eller annan anordning) via vår kostnadsfria fjärrstyrningsportal Victron Remote Management Portal.

Intuitiv systemöversikt – allt du behöver veta
Så fort du ”loggar in” på Venus GX får du genast en översikt av ditt system: Batteriets laddningsstatus, nuvarande strömförbrukning, energiupptagning från solceller, strömförsörjning från huvudnät/generator.

Victron Remote Management – portalens fulla kapacitet
Med Victrons fjärrstyrningsportal (VRM) får du komplett tillgång till alla kontroller och inställningar på alla systemkomponenter som är anslutna antingen till din CCGX eller Venus GX. Den gör det möjligt att logga in och göra installationer – var som helst, när som helst. Denna kraftfulla funktion tillhandahåller även problemfria diagnoskontroller och analyser av sparad information.

Automatisk start/stopp av generator
Venus GX kan programmeras för att automatiskt starta din generator – på grund av låg spänning, hög belastning eller batteriets laddningsstatus. Den kan även anpassas för att fördröja tändningen till i slutet av ”lugna” perioder och på så sätt undvika oavsiktliga störningar nattetid.

Fjärrkonsol – kontrollera allt var som helst...
Fjärrkonsolen ger visuell tillgång till data i realtid samt inställningar på din Venus GX ... och eftersom den är fjärrstyrd kan du göra det var som helst i världen.

Energilagringssystem – 24 h övervakning
Venus GX styr energilagringssystem. De håller extrabatterier fulladdade, sätter igång vid strömavbrott och lägger om överskottsenergi (solceller) till självkonsumtion – vilket sparar pengar åt dig.

Fjärrövervakning av elen i din båt eller husbil
Ska du ut och resa? Med fjärrstyrning via Venus GX kan du säkerställa att din båt eller husbil är redo för avfärd. Venus GX tillåter dig även att kommunicera med annan ansluten utrustning från andra tillverkare. Med Venus GX kan du dessutom även kolla tanken.


Bra produktrelaterade länkar: