Victron Energy ASS030543020 - GlobalLink 520

  • 4 880 kr
  • 4 684 kr

VICTRON ENERGY ASS030543020, GlobalLink 520 är en enhet som ger 4 G LTE-M-konnektivitet till alla enheter anpassade för VE.Direct utan månadsavgifter.

Dela
Artikelnummer: ASS030543020
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY ASS030543020, GlobalLink 520 är en enhet som ger 4 G LTE-M-konnektivitet till alla enheter anpassade för VE.Direct utan månadsavgifter eller prenumerationer, under de första fem åren.

Global konnektivitet med 4G LTE-M
LTE-M är en förkortning för LTE CAt-M1 eller för engelskans Long Term Evolution (ung. långsiktig utveckling) (4G), kategori M1. Den här cellulära tekniken är utformad för att koppla IoT-enheter (sakernas internet) till existerande 4G-torn samtidigt som de använder låg energi. LTE-M stödjer överlåtelser och roaming så det är perfekt att använda den här enheten i fordon i rörelse, som en husbil. Kontrollera på https://1nce.com/en/coverage/ för att se om det är officiellt bekräftat att LTE-M är tillgängligt i ditt område. Täckningen ökar varje vecka tack vare att lokala leverantörer lanserar stöd. I ditt köp ingår 5 års konnektivitet så du behöver inte oroa dig över att skaffa ett separat datapaket och SIM-kort.

Enkel övervakning och styrning av system
Din GlobalLink 520 levereras med två VE.Direct-portar som tillåter dig att ansluta upp till två VE.Direct-enheter såsom en BMV-batteriövervakare och/eller en MPPT-solcellsladdningsregulator direkt till VRM. Med två digitala som även agerar som pulsräknare och ett fjärrstyrbart relä är detta en perfekt lösning för att övervaka och styra din installation

Inbyggd antenn
GlobalLink 520 levereras med en inbyggd antenn som är skapad för att fungera över hela världen. Om du ändock behöver bättre mottagning eller vill installera din modul i exempelvis ett nyttofordon är det även möjligt att montera en extern antenn.

Victron Remote Management
Onlineportalen VIctron Remote Management (VRM) ger dig tillgång till din installation, var som helst och när som helst. I VRM kan du kontrollera status på dina anslutna produkter, se detaljerade historikgrafik av din energi, generera detaljerade analysrapporter och till och med konfigurera automatiska larm om något går fel.


Bra produktrelaterade länkar: