Raymarine - RMK-10, MFD Tangentbord stående

  • 4 930 kr
  • 4 234 kr

RAYMARINE RMK-10, är en fjärrstyrda knappsats som är superkompakt och trådbundet som kan placeras var som helst och ge full kontroll.

Dela
Artikelnummer: A80438
EAN: 723193816646
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE RMK-10, är en fjärrstyrda knappsats som är superkompakt och trådbundet som kan placeras var som helst och ge full kontroll över multifunktionsdisplayer i aSerien, cSerien, eSerien, eS-serien och gS-serien.

RMK-10, som är helt bakgrundsupplyst, har särskilda knappar för start, meny, zooma in/ut, fönsterkontroll, vägpunktshantering, effekt/ljusstyrka samt Evolution-autopilotkontroll. RMK-10 har också samma vridreglage (Multifunction Rotary Control) med inbyggd muspekare som finns på eS-seriens multifunktionsdisplayer. RMK-10 kan monteras ovanpå eller nedsänkt, och finns med knappsatser för horisontell och vertikal installation. Tack vare det kan RMK-10 installeras nästan var som helst.

Det mest praktiska är att montera RMK-10 på styrstolens armstöd. Då kan du luta dig tillbaka, koppla av och njuta av gång med autopilot, samtidigt som du kan styra navigationssystemet.

RMK-10 ger också utmärkt fjärrkontroll över sekundära monitorer och LCD-tv-apparater anslutna till VGA- och HDMI-utdata från utvalda displayer i e-Serien, eS-Serien och gS-Serien. Nu kan du se och styra ditt Raymarine navigationssystem när du befinner dig under däck.

Genom att utnyttja Raymarines RayNet höghastighetsnätverk kan RMK-10 ställas in för att styra en enskild multifunktionsdisplay eller flera displayer monterade på samma plats. När flera displayer på samma styrpulpet styrs ger RMK-10 sömlös styrning av alla displayerna.


Bra produktrelaterade länkar: