Victron Energy - GX Touch 70

  • 5 100 kr
  • 4 046 kr
Lowest price at PriceRunner

VICTRON ENERGY BPP900455070, GX Touch 70 är ett skärmtillbehör till vår Cerbo GX. Pekskärmen på sju tum ger dig en direkt översikt av ditt system.

Dela
Artikelnummer: BPP900455070
EAN: 8719076054344
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BPP900455070, GX Touch 70 är ett skärmtillbehör till vår Cerbo GX. Pekskärmen på sju tum ger dig en direkt översikt av ditt system och gör det möjligt att ändra inställningar på ett ögonblick. Koppla den enkelt till Cerbo GX med en kabel, dess supersmala vattentäta design, toppmonterbara uppsättning och enkla installation ger dig stor flexibilitet att skapa en ren och klar panel. GX Touch har optimerats för att överträffa installeringsproffsens standarder. Skärmen fästs enkelt ovanpå en panel, vilket tar bort behovet av att skapa perfekta utskärningar (som med ColorControl GX) och den ansluts med endast en kabel och du slipper trasslet med att koppla flera kablar till en panel.

GX Touch 70 är ett komplement till Cerbo GX, det helt nya kommunikationscentrumet som tillåter dig att alltid ha full kontroll över ditt system, oberoende av var du befinner dig, och det maximerar dess prestanda. Du ansluter enkelt via vår Victron Remote Management (VRM) portal, eller får tillgång direkt genom att använda GX Touch 70, en MFD eller vår app Victron Connect eftersom den är Bluetooth-anpassad. Det senaste nytillskottet till GX-sortimentet kombinerar det bästa av konnektivitet och omdefinierar energilösningar på alla sätt


Bra produktrelaterade länkar: