SmartPlug

SMARTPLUG - SmartPlugs 4-stegs-lösning skyddar mot överhettning varje steg på vägen. Lösa anslutningar hanteras av ett ärmdesign och ett flerpunktslåsningssystem som tar bort all fysisk påkänning från stiften samtidigt som kontakten säkert fästs i uttaget. Stiftkontaktområdet ökar med mer än 20x och skyddas bakom tre väderbeständiga tätningar för en torr och korrosionsfri anslutning.

I motsats till vad många tror är orsaken till strömavbrott och bränder i land inte elektrisk kortslutning utan snarare överhettning orsakad av dålig elektrisk konduktivitet. Hur händer detta? Problemen med många pluggkonstruktioner är att formen på elektriska stift möjliggör mycket liten kontaktyta, och själva stiften är också till stor del ansvariga för att bära all fysisk påkänning på sladden (från konstant rörelse av båten, någon som snubblar på sladden , etc. ...) Detta resulterar i att stiften fungerar löst, vilket minskar det dyrbara lilla kontaktområdet som de var tvungna till att börja med. Vidare möjliggör sådana lösa anslutningar fuktinträngning och slutligen korrosion av stiften. Bågar uppstår och anslutningen värms upp, brinner, och i vissa fall tänds eld. Eftersom den nuvarande dragningen är oförändrad, händer allt detta långt innan en brytare eller en GFCI kan bryta strömmen. Dessutom kan den gamla designen vara mycket svår att använda i scenarier med svagt ljus eller svåråtkomliga eftersom den “L” -formade stiftet först måste placeras och sedan orienteras innan anslutning.

Smart Plug Systems är ett privatägt tillverkningsföretag som specialiserat sig på kraftleveranssystem. Det grundades 2007 och ligger i Seattle, WA. Dess flaggskeppsprodukt, SmartPlug, är en patenterad enhet placerad för att ersätta det nuvarande kraftleveranssystemet för husbilar, båtar och en mängd specialfordon och diverse industriella applikationer.


Nedan hittar ni vårt sortiment från SmartPlug.