Raymarine - Cyclone 4 fot, 4KW inkl. 15m el och datakabel

  • 100 690 kr
  • 98 676 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE Cyclone 4 fot, 4KW, är en öppen Solid-Stade radar med överlägsen målseparation och upplösning på långt avstånd med hjälp av CHIRP.

Dela
Artikelnummer: T70492
EAN: 7332467308966
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE Cyclone 4 fot, 4KW, är en öppen Solid-Stade radar med överlägsen målseparation och upplösning på långt avstånd med hjälp av CHIRP pulskompression och Raymarines teknik som koncentrerar radarpulsen. Varje modell har innovativa detekteringsfunktioner, inklusive Cyclones fågelläge, RangeFusio-teknik och hela 60 rpm bilduppdatering.

Cyklone-radar finns med 3-, 4- och 6-fots antennspann och två högeffektsalternativ

Banbrytande design
Inspirerad från flygplansvingen och bäst i klassen, konstruerad för extrema förhållanden med vindar på upp till 100 knop. Den är även utformad för att uppfylla standarden IEC 62388 för sjöfartsradar.

Låg profil
Med sin höjd på 335 mm ger Cyclones lägre profil mer flexibilitet i båtarkitekturen och mer anpassningsbara installationsalternativ.

Prydlig installation
Innovativ piedestaldesign döljer kabelanslutningar för en prydligare installation. Inbyggda kabelgenomföringar som tillåter båtdesigners en elegantare konfiguration.

360graders medvetenhet
Snabb rotationshastighet på 60 rpm ger 360 graders medvetenhet och exakta målspår i realtid.

Doppler-målspårning
Doppler-målspårning förenklar tolkningen av farliga respektive säkra mål för ökad säkerhet.

ARPAav professionell klass
ARPA-målspårning av professionell klass. Cyclone spårar automatiskt upp till 50 mål med samma avancerade ARPA-teknik som kustbevakningen i USA förlitar sig på.

Range fusion
RangeFusion-tekniken kombinerar korta och långa pulser i den enda radarbilden med hög tydlighet och levererar exceptionella mål på kort och långt avstånd samtidigt.

Intelligent fiske
Inställt på lokalisering av sjöfågel. Cyclones förbättrade fågelläge utnyttjar CHIRP pulskompression för att intelligent kunna optimera fångsten, kan ställas in för bildtagning av sjöfågel på långt håll.Bra produktrelaterade länkar: