Veratron - LinkUp gateway, NMEA 2000, motortemperatur och tryck

  • 2 840 kr
  • 2 783 kr
Lowest price at PriceRunner

VERATRON LINKUP GATEWAY, är en gatweay för motor temperatur and tryck som med hjälp av den medföljande kombinerade motoroljesensorn.

Dela
Artikelnummer: B00070501
EAN: 8719076039686
Leverantör: Veratron

VERATRON LINKUP GATEWAY, är en gatweay för motor temperatur and tryck som med hjälp av den medföljande kombinerade motoroljesensorn, som levererar både temperatur och tryck med en enda komponent. Den vanliga Micro-C M12-kontakten ansluter perfekt till NMEA 2000-nätverket utan behov av ytterligare adaptrar. Ingen dedikerad strömförsörjning krävs, LinkUp-gatewayen får sin ström direkt från nätverket!

Den inbyggda lysdioden meddelar dig enhetens status och dess konfiguration när som helst, vilket minskar idrifttagnings- och felsökningstiden. Konfigurationen av LinkUp-enheterna har aldrig varit så enkel. Starta appen och definiera dina inställningar genom det användarvänliga gränssnittet, håll sedan helt enkelt din mobila enhet i närheten av LinkUp för att överföra konfigurationen. Tack vare den inbyggda passiva antennen kan konfigurationen göras kraftlös!

Kombinerad sensor
Den kombinerade motortemperatur- och tryckssensorn klarar -40° till +160°C och 0.5 till 10 bar. Den har kan med fördel ersätta äldre givare och tack vare att en strömmats från NMEA 2000-nätverket är det bara att montera den (M12-gänga) i motorn och ansluta LinkUp till NMEA 2000 för att få temperatur och tryck. Välj NMEA 2000-visning mellan motor eller transmissionsdata och konfigurera enkelt larmvärden.

Noggrannheten är hela +/- 1°C och +/- 0.2 bar.

Bra produktrelaterade länkar: