Raymarine - Alpha 7'' Performance Display

  • 16 495 kr
  • 16 162 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE ALPHA, är en serie pekskärmar med bra läsbarhet med fullt anpassningsbar marindata och grafikskärmar för att hjälpa dig till fatta smartare beslut.

Dela
Artikelnummer: E70649
EAN: 723193842720
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE ALPHA, är en serie pekskärmar med bra läsbarhet med fullt anpassningsbar marindata och grafikskärmar för att hjälpa dig att fatta smartare seglingsbeslut. Designad för montage både i en instrumentpanel och på masten. Alpha-serien kontrolleras och ändras via pekskärm eller ta kontroll över Alpha-skärmar på distans från en nätverksansluten Raymarine Axiom-kartplotter.

Tillgänglig i 7” och 9” visningsstorlekar och monteringsbar i både stående och liggande. Alpha Performance Displayen ger en ny nivå av mångsidighet för marina instrumentskärmar.

Alpha Performance Displays är våra mest mångsidiga skärmar för marindata. Instrument med klara pekskärmar och breda visningsvinklar ger utmärkt sikt överallt ombord. Alphas omfattande utbud av datapaneler och widgetar gör viktig seglings-, navigerings- och motorinformation lätt att tolka på ett ögonblick.  

HÖG SYNLIGHET
Skärmar med utmärkt läsbarhet även med Polariserade solglasögon och med extra breda visningsvinklar, synliga på masten eller på distans.

ROBUST KONSTRUKTION
Testad till det yttersta och byggd med vår exklusiva HydroToughTM Nano-beläggning som avvisar vatten och olja för pålitlig styrning av pekskärmen.

FULLSTÄNDIGT SKALBAR
En enda ström- och datakabel för färre kablar genom däck och master. Stöd för seriekoppling av upp till fyra Alpha-skärmar.

TAKTISK MEDVETENHET
Intuitivt designade grafiska instrumentdisplayer, som syftar till att öka taktisk medvetenhet och underlätta bättre beslutsfattande på vattnet.

SAILPOINT TM MÅL
SailPoint™-läget ger dig en visuell referens av vindvinkeln, så att du når din maximala VMG i kryss eller på undanvind

DYNAMISK VIND
Den dynamiska vindprestandaskärmen zoomar automatisk in på den viktigaste delen av instrumentskärmen baserat på vindriktning.

ALPHA- OCH AXIOM-SYSTEM
Alpha Performance Displays är kompletterande instrument till Raymarine Axiom-kartplottrar. En enkel RayNet Ethernet-kabel mellan Axiom och Alpha-skärmen ger Alpha-skärmen åtkomst till Axioms anslutna givare och NMEA2000/SeaTalk NG-enheter.

När den har parkopplats med ett Axiom-nätverk kan du anpassa och konfigurera din Alpha-skärm till ett kraftfullt instrument för seglings-, navigerings- och motorinformation.


Bra produktrelaterade länkar: