Victron Energy - Cerbo-S GX

  • 3 420 kr
  • 2 809 kr
Lowest price at PriceRunner

VICTRON ENERGY BPP900450120, Cerbo-S GX är ett helt nya kommunikationscentrumet tillåter dig att alltid ha full kontroll över dina system, oberoende av var.

Dela
Artikelnummer: BPP900450120
EAN: 8719076058847
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY BPP900450120, Cerbo-S GX är ett helt nya kommunikationscentrumet tillåter dig att alltid ha full kontroll över dina system, oberoende av var du befinner dig, och det maximerar deras prestanda. Du ansluter enkelt via vår Victron Remote Management (VRM) portal, eller får tillgång direkt genom att använda den separata GX Touch 50, en MFD eller vår app Victron Connect eftersom den är Bluetooth-anpassad. Det senaste nytillskottet till GX-sortimentet kombinerar det bästa av konnektivitet och omdefinierar energilösningar på alla sätt.

'S'-versionen har det mesta av funktionerna i den fullständiga versionen, men några av kommunikationsportarna är borttagna, för en förenklad lösning, där temperatursensorer och tanknivåsensorer inte krävs.

Direktövervakning av batteriets laddningsstatus, energiförbrukning, energiupptagning från solceller, generator och huvudnätet. Du kan enkelt styra ingångsströmbegränsningen för landström, (auto) start/stopp av generator(er) eller ändra alla inställningar för att optimera systemet. Följ upp larm, genomför diagnoser och lös utmaningar på distans. Cerbo-S GX förvandlar alla energiutmaningar till en lättsam erfarenhet.

Cerbo-S GX maximerar prestandan på dina systemkomponenter i realtid och håller dem i perfekt samklang. Med dess dubbelkärniga processor och en extra CAN-bus-port kan du nu stödja även större systemsom kan stödja upp till 25 simultankopplade VE.Can-solcellsladdare. Den nya NMEA 2000-out support integrerar enkelt GX till alla båtnät. Tre VE.Direct-portar, tre USB-portar, fyra digitala ingångar och två relän gör det möjligt att ta styrningen till en högre nivå. Det har aldrig varit så enkelt att maximera ett systems prestanda.

Den nya (valfria) displayen GX Touch 50 tillåter dig att få en direkt översikt av dina system och ändra inställningar på ett ögonblick. Dess supersmala vattentäta femtumsdesign, toppmonterbara uppsättning och enkla installation ger dig stor flexibilitet att skapa en ren och klar panel.

Cerbo-S GX har nu optimerats för att överträffa installeringsproffsens standarder. Enheten monteras enkelt på en DIN-skena (med DIN35 adapter small, ingår ej) och dess separata pekskärm kan nu fästas ovanpå en panel, vilket tar bort behovet av att skapa perfekta utskärningar (som med Color Control GX) och den ansluts med endast en kabel och du slipper trasslet med att koppla flera kablar till en panel. Den nya Bluetooth-funktionen gör det möjligt att snabbt ansluta och konfigurera via vår app Victron Connect.

Cerbo-S GX passar till oändligt många ändamål och ger perfekt kontroll över en mängd användningsområden. För lösningar med generatorer, så som Marin, eller Backup & Icke-nätanslutet, kommer den automatiskt att starta/stoppa din generator eller fördröja tändningen till slutet på ”lugna” perioder. För Energy Storage Systems håller den extrabatterier fulladdade, sätter igång vid strömavbrott och lägger om överskottsenergi (solceller) till självkonsumtion – vilket sparar pengar åt dig. För Husbilar och akutfordon ser den till att vitala system fungerar felfritt. För att nämna några få ...Bra produktrelaterade länkar: