Raymarine - AXIOM 2 XL 22 21,5 tum Glass Bridge MFD

  • 170 990 kr
  • 167 571 kr

RAYMARINE AXIOM 2 XL, är Axiom-seriens flaggskepp, är en kartplotter med effektiv prestanda som erbjuder navigation med stil i storformat.

Dela
Artikelnummer: T70547
EAN: 723193844939
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE AXIOM 2 XL, är Axiom-seriens flaggskepp, är en kartplotter med effektiv prestanda som erbjuder navigation med stil i storformat och tryggheten hos operativsystemet LightHouse. De robusta men ändå tilltalande displayerna hos Axiom 2 XL är konstruerade för alla sorters väder och passar lika bra i öppna cockpits som i inneslutna Glass Bridge-stationer. Axiom 2 XL, förbättrad med kraftfulla 6-kärniga processorer, utökat nätverk och ultraklara HydroTough-displayer, är den förstklassiga kartplottern för skeppare som vill ha det bästa.

KRAFT SOM TÄNJER PÅ GRÄNSERNA
Axiom 2 XL-kartplottrar gör allt snabbare. Panorera och zooma sjökort med lätthet och utnyttja den fulla kraften i Axiom 2 XL med radar, ekolodsmoduler, autopilot och video integrerade sömlöst med det intelligenta operativsystemet LightHouse.

REDO FÖR ALLA FÖRHÅLLANDEN
Axiom 2 XL:s exklusiva nanobeläggningsteknik HydroTough™ avvisar vatten för säker pekskärmsstyrning, vackra färger och utmärkt synlighet i solljus.

SMART BAKGRUNDSBELYSNING
Axiom 2 XL känner av omgivande ljusförhållanden dag som natt och anpassar ljusstyrkan hos displayen automatiskt.

SLÄPP LOSS KRAFTEN HOS AXIOM 2 XL
Tre RayNet Ethernet POE-portar, NMEA2000, HDMI-ingång, HDMI-utgång, USB och fjärrstyrd knappsats ger dig möjlighet att utforma en Axiom 2 XL Glass Bridge med flera Axiom-displayer, fiskelodsmoduler, marin radar, autopilot, värmekameror och videokameror.

Vill du integrera din AXIOM med Victron Energy? Läs gärna vår blockpost "Marine MFD GX integration - Raymarine"


Bra produktrelaterade länkar: