Raymarine - AXIOM2 PRO 16 S, LightHouse-sjökort för Norra Europa

  • 81 890 kr
  • 80 252 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE AXIOM 2 PRO S OCH RVM, är en kombinerad kartplotter, ekolod, radar, autopilot och video till ett kraftfullt allt-i-ett-navigationssystem.

Dela
Artikelnummer: E70657-00-NEU
EAN: 723193847961
Leverantör: Raymarine

Nya LightHouse-Sjökort för Norra Europa till ett värde av 2.390kr ingår!

RAYMARINE AXIOM 2 PRO S OCH RVM, är en kombinerad kartplotter, ekolod, radar, autopilot och video till ett kraftfullt allt-i-ett-navigationssystem. Planera nästa resa och kom igång tryggt med Axiom 2 Pro:s HybridTouch – en enkel pekskärm-och knappsatsupplevelse som är möjlig tack vare det intuitiva operativsystemet LightHouse. Använd Axiom 2 Pro som en GPS-kartplotter eller skapa ett nätverk av flera Axiom-displayer med en enkel RayNet-kabelanslutning. Axiom Pro 2 S är mer än bara en kartplotter och har ett integrerat high CHIRP-ekolod, det perfekta ekolodet för tillförlitlig djupmätning och undervattensdetektering.

Kom igång snabbt med Axiom 2 Pro:s kraftfulla 6-kärniga processor. Kartplotter, radar, autopilot och video integreras sömlöst och snabbare med det superintuitiva operativsystemet LightHouse.

Axiom 2 Pro:s HydroToug nanobeläggningsteknik avvisar vatten för tillförlitlig pekskärmskontroll, förbättrade färger och utmärkt synlighet i solljus. Smart bakgrundsbelysning och en sensor för omgivningsljus justerar automatiskt displayens ljusstyrka för ljusförhållandena dagtid och kvällstid.

Planera och rita upp din kurs med HybridTouch-kontroll och ta kommandot med tillförlitlig knappsatsstyrning i grov sjö. Anpassa din Axiom 2 Pro med utbytbara knappsatser. Välj en dedikerad Evolution autopilot-knappsats eller funktionsknappar som kan programmeras av användaren.


Modeller

  • AXIOM 2 PRO S - Multifunktionsdisplay med CHIRP-ekolod
  • AXIONM 2 PRO RVM - Multifunktionsdisplay med RealVision MAX 600W och 1 kW CHIRP

Bra produktrelaterade länkar: