Raymarine - Dragonfly-5 Pro inkl. CPT-DVS givare (utan sjökort)

  • 5 390 kr
  • 5 190 kr

RAYMARINE DRAGONFLY-5 PRO, är ett förstklassig fiskeelektronik som har gjorts otroligt enkel av Raymarine.

Dela
Artikelnummer: E70293
EAN: 723193791653
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE DRAGONFLY-5 PRO, är ett förstklassig fiskeelektronik som har gjorts otroligt enkel av Raymarine. Med avancerade tekniker, som CHIRP DownVision™ med bredspektrum och optiskt bundna skärmar, hjälper dig Dragonflys ekolod att använda mer tid på att fånga fisk och mindre tid på att leta efter dem.

Skillnaden med Dragonfly
En språng in i ekolodets framtid - Dragonfly-ekolod använder sann bredspektrums-CHIRP-teknik. Med bredspektrums-CHIRP sänds fler sonar-signaler in i vattnet, vilket gör det möjligt för Dragonfly att tolka fler detaljer, rikta in sig på flera fiskar och ge en bildstruktur med oöverträffad klarhet.

Anslut och dela trådlöst
Dragonfly PRO-modeller har inbyggd Wi-Fi. Fiskare kan strömma Dragonfly sonardata direkt till sina smarttelefoner eller läsplattor med Raymarines Wi-Fish™ mobila app. Wi-Fish mobil-appen ger dig direkt tillgång till Dragonflys sonar, och du kan dessutom spola tillbaka och fånga sonarbilder för att dela online med vänner.

De bästa kartorna
Dragonflymodeller med inbyggd GPS ger dig ett val av kompatibla sjökort, Navionics, C-MAP från Jeppesen eller Raymarine LightHouse sjökort.


Bra produktrelaterade länkar: