Airmar - DST810 GEN2 Smart multisensor, BT, STng

  • 5 590 kr
  • 5 188 kr
Lowest price at PriceRunner

AIRMAR DST810, är en smart multisensor är en genomskrovsgivare som skickar data via STng samt via Bluetooth till appen Airmar CAST.

Dela
Artikelnummer: E70667
EAN: 723193846148
Leverantör: Airmar

AIRMAR DST810, är en smart multisensor är en genomskrovsgivare som skickar data via STng samt via Bluetooth till appen Airmar CAST, för enkel konfiguration och visning av värdena.

Djup, hastighet genom vatten, vattentemperatur, båtens attityd
För att en produkt ska kunna betraktas som "genombrott" måste den förändra konventionellt beteende kraftigt och förbättra förmågorna. Nya DST810 Smart Multisensor, tillsammans med Airmars CAST ™ -app, är konvergensen av avancerad skrovdata, matchad med ett enkelt och pålitligt sätt att kalibrera exakt hastighet via en trådlös enhet. Detta förändrar hur båtfarare tar emot och levererar information för att få bättre prestanda från deras skrov. Det är ett enkelt, konsekvent sätt att kalibrera hastighet genom vatten oavsett vilket skärmsystem som finns ombord. DST810 och Airmar CAST-appen levererar funktioner som hittills bara fanns tillgängliga via dyr PC-baserad programvara.

Förutom vattentemperatur, djup och nyligen uppgraderade 5 Hz (5X per sekund) hastighetsgenomgång, har DST810 en integrerad attitydsensor för häl- och trimdata. Denna information i kombination med Airmars kraftfulla och enkla CAST-app gör hälkompenserad hastighetskalibrering över flera hälvinklar och hastighetsintervall både snabbt och intuitivt och är oberoende av instrumenten ombord.

Alla hastighetskalibreringar och NMEA-konfigurationer lagras i DST810-sensorn - inte på skärmarna.


Funktioner

  • Hela 5 Hz uppdateringsfrekvens
  • Mäter fart genom vatten, djup och temperatur
  • Inbyggd sensor för attityd och lutning (pitch & roll)
  • Ansluter via Bluetooth till appen Airmar CAST
  • Enkel kalibrering och konfigurering av givaren och dess funktioner
  • Kan slå på/av STng PGN:er


Bra produktrelaterade länkar: