Victron Energy - Phoenix Inverter VE.Direct 12/800 230V Schuko-uttag

  • 3 980 kr
  • 3 157 kr
Lowest price at PriceRunner

VICTRON ENERGY PIN121801200, Phoenix växelriktare är utvecklade för professionell användning och är lämpliga för en mängd olika användningsområden.

Dela
Artikelnummer: PIN121801200
EAN: 8719076036944
Leverantör: Victron Energy

VICTRON ENERGY PIN121801200, Phoenix växelriktare är utvecklade för professionell användning och är lämpliga för en mängd olika användningsområden. Designkriteriet har varit att producera en riktig sinusvågväxelriktare med optimerad verkningsgrad men utan avkall på prestandan. Med hybrid-HF-teknik är resultatet en produkt av toppkvalitet med kompakta dimensioner, låg vikt och med kapacitet att tillhandahålla ström problemfritt, till alla sorters belastningar.

Mycket pålitlig
Phoenix växelriktare är gjorda för att hålla. De innehåller en sofistikerad helvågs- och toroidal transformatortopologi – vilket passar för att förse känsliga elektronikprodukter med ström. De är skyddade mot överbelastning, för hög temperatur och kortslutning.

Full kraft
Vissa elektroniska enheter – särskilt de som har en elektrisk motor – kräver en snabb stöt av energi vid start som är mycket högre än deras klassade strömförbrukning. Inga problem – växelriktaren Phoenix är branschledande inom toppeffektskapacitet.

Intelligenta larm, avstängning och återstart
Hög strömförbrukning vid start kan leda till falsklarm och avstängningar. Phoenix lämnar utrymme till detta och stänger endast av vid ihållande överbelastningar. Intelligent – avstängningarna följs av en serie återstartningar – för att undvika ”falsklarm”.

Spara ström med Eco-läge
I Eco-läget stänger växelriktaren av när ingen ström krävs. Phoenix känner av utgångskontakten varannan sekund och sätter automatiskt på strömmen igen om det behövs.

Inställningar som kan ändras av användaren
Phoenix har en kommunikationsport som ger tillgång till statusinformation, larm och automatiska användarkonfigurerbara lågspänningsavstängningar. Avstängningarna kommer att följas av en serie intelligenta återstartningsförsök. Användarinställningarna kan nås från din dator eller mobila enhet via VictronConnect – Victron Energys kostnadsfria app.

Håll koll på din batteristatus på avstånd
Phoenix Inverter VE.Direct kan utrustas med en Bluetooth-dongle så att du kan kontrollera statusen via en smarttelefon, en surfplatta eller en bärbar dator. Alla inställningar på laddaren kan göras med appen VictronConnect.


Bra produktrelaterade länkar: