Victron Energy - EasyPlus Compact 12/1600/70-160 230V VE.Bus - Utförsäljning

  • 16 390 kr
  • 11 490 kr

VICTRON ENERGY CEP121620000, MultiPlus är en kraftfull multifunktionellt energisystem med laddare och inverter i ett.

Dela
Artikelnummer: CEP121620000UTF
EAN: 8719076021582
Leverantör: Victron Energy

Här hittar du produkter som varit med på mässa, visats som demo eller kommit in som retur & vissa kosmetiska avvikelser kan förekomma, men de är i perfekt fungerande skick och levereras med fulla garantier. Ingen returrätt gäller för produkter som säljs som "utförsäljning".

VICTRON ENERGY CEP121620000, MultiPlus är en kraftfull multifunktionellt energisystem med laddare och inverter i ett. MultiPlus består av en kraftfull sinusvågomvandlare, en sofistikerad batteriladdare, en höghastighets AC matningsomkopplare samt en växelströmsdistributionsenhet i en kompakt enhet. Systemet har utformats för dem som vill njuta av komfort och frihet med ett komplett energisystem utan att ägna tid åt installation av separata komponenter och svåra tekniska procedurer.

Multifunktionell el-kraftcentral
EasyPlus är ett multifunktionellt el-kraftsystem som består av en kraftfull sinusvågsomformare, en avancerad batteriladdare, ett snabbt växelströmsrelä och en distributionscentral för växelström samlat i en enda liten och lätt låda. Systemet har utformats för att passa alla som vill ha bekvämligheten av ett komplett el-system utan att behöva koppla samman och installera flera komponenter.

Optimal komfort och säkerhet
EasyPlus garanterar säker strömförsörjning oavsett var du är. När landström och generator inte räcker till ser den unika PowerAssist® teknologin till att extra ström skjuts till från batterierna. Optimal säkerhet garanteras genom rätt använda jordfelsbrytare.
Bra produktrelaterade länkar: