Yacht Devices YDSR-01 - Smart Relay 12V, 8A. För styrning av två förbrukare med en tvåledarkabel

  • 630 kr
  • 617 kr

YACHT DEVICES YDSR-01, är ett smart relä som används när du har två förbrukare men bara en strömbrytare.

Dela
Artikelnummer: YDSR-01
Leverantör: Yacht Devices

YACHT DEVICES YDSR-01, är ett smart relä som används när du har två förbrukare men bara en strömbrytare. Till exempel: Du monterar en kombinerat däcks- och toppljus på masten och har bara en tvåledar-kabel i masten. Reläet matar den första förbrukaren när du slår på strömförbrukaren, och den matar den andra strömförbrukaren när du slår på/av strömbrytaren två gånger inom en sekund.

YDSR-01 består av ett bistabilt RT424F05-relä och förbrukar bara ström när en kanal ändras. I annat fall drar den mindre än 0.5mA. Den kan switcha 6-16V laster med kontinuerlig strömförbrukning upp till 8A med peak 15A (4 sekunder, 10% drift). För att switcha mellan kanalerna ska du slå på/av strömbrytaren två gånger inom en sekund. Om en last ska vara konstant på, och den andra ska slås på efter den snabba växlingen , anslut den första lasten till den inkommande strömterminalern, och den andra lasten till kanal 2.

Även om enheten är vattentät är terminalerna öppna och sjövatten kan skapa en kortslutning. Placera inte enheten där den kan bli översköljd av vatten.

Motståndet mellan de aktiva kanalerna är alltid 0. Den smarta växlingen kontrolleras av en mikroprocessor i enheten. Hög spänning (över 16V) kan orsaka permanent skada.


Exempel på användningsområden

  • Vid installation av en länspump
  • Vid installation av en extra färskvattenpump
  • Där det är svårt att dra en ny kabel


Bra produktrelaterade länkar: