Raymarine - Element 12 S med Quantum 18" Q24W inkl. 10m elkabel, LightHouse-sjökort

  • 40 480 kr
  • 24 990 kr

RAYMARINE ELEMENT 12S + QUANTUM Q24W, är ett komplett paket med både MFD och radar i toppklass.

Dela
Artikelnummer: T70527
Leverantör: Raymarine

Nya LightHouse-Sjökort för två länder till ett värde av 1.990kr ingår!

RAYMARINE ELEMENT 12S + QUANTUM Q24W, är ett komplett paket med både MFD och radar i toppklass.

RAYMARINE - ELEMENT 12S, är en navigationsdisplay som gör dig fri att ge dig ut på öppet hav – Välj destination och låt Elements snabba och exakta 10Hz GPS/GNSS leda vägen. Element S, som är konstruerad för enkel och prisvärd prestanda, blir snabbt din pålitliga kompis till sjöss.

En fyrkärnig processor ger dig lyhörd prestanda och Elements displayer som funkar i alla väder och är lätta att läsa i solsken levererar snygga kart- och navigeringsdata i färg. Elements enkla och tydliga operativsystem LightHouse Sport gör att du kan navigera tryggt När du kastat loss håller dig Element S på kursen med en smart uppsättning användarvänliga funktioner, till exempel AIS målöverlagringar, autopilotintegrering och displayer för seglingsinstrument.

RAYMARINE Quantum 18" Q24W, är nästa generation marinradar med CHIRP-pulskomprimeringsteknik. Quantum sätter en ny standard för en kompakt solid-state-radar, som levererar överlägsna radarbilder på både långa och korta avstånd. Inbyggd Wi-Fi och tunna kablar förenklar installationen och Quantums energieffektivitet och låga vikt innebär  säkra strålningsnivåer och påtagligt lägre strömförbrukning.


Följande ingår i paketet


Bra produktrelaterade länkar: