SIMARINE P001 - PICO. Utanpåliggande, svart, wifi, barograf. Kompletteras med shunt och andra tillbehör.

  • 3 370 kr
  • 3 370 kr

SIMARINE PICO (SVART, UTANPÅLIGGANDE), är Simarines avancerade modell inom batteriövervakning med realtidsberäkning av batterihälsan för noggrann mätning.

Dela
Artikelnummer: P001
EAN: 3830067940011
Leverantör: Simarine

SIMARINE PICO (SVART, UTANPÅLIGGANDE), är Simarines avancerade modell inom batteriövervakning med realtidsberäkning av batterihälsan för noggrann mätning. PICO finns i fyra modeller (utanpåliggande eller panelmontering, svart eller silverchassi). PICO ansluts till en eller flera shuntar samt eventuella tilbehör (högst 20 moduler), vilket gör det möjligt att övervaka alla sorters system på båtar, yachts eller fordon. Från ett litet system till mätning av sex batteribankar, 14 tankar och 20 individuella förbrukare eller generatorer.

Med en shunt är PICO en perfekt lösning för övervakning av båtar eller fordon som har flera batteribankar med strömmar upp till 500A (12V, 24V, 48V, 60V eller 72V). PICO kan mäta spänningar, ström, tank, temperaturer, lufttryck (barograf), individuella förbrukare eller generatorer upp tilll 25A samt har en inbyggd klocka.

PICO består av ett slimmat eloxerat aluminiumchassi och ett kraftigt Gorilla glass med antireflexbehandling är bondad på den ljusstarka 3.5"-skärm. Den är vatten- och dammsäker och kan monteras både inom- och utomhus. Ljustyrkan på skärmen justeras automatiskt med en ljussensor. Enheten styrs av fyra CapSense pekknappar som fungerar även om det är blött.

PICO har inbyggd wifi som gör det möjligt att ansluta till från en mobil eller surfplatta. Appen PICO är kostnadsfri och kan laddas ned för Android- eller iOS-enheter. Med appen går det att se all batteri- och tankdata, ladda ned historik, ändra inställningar och uppdatera mjukvaran i skärmen.


Bra produktrelaterade länkar:


Specifikationer

Antal batteribankar6x (upp till 300A)
StrömmätningBatteriets hälsa (State of Charge)
Aktuell strömförbrukning
Aktuell laddning
Tid
Spänning6x (12V-72V)
Individuella förbrukare eller generatorer20x
Tank/temperatur14x
BarografJa
WifiJa
Dimensioner
 Vikt300 gram
Mått9 x 8 x 1 cm
FärgSvart chassi
Montering
Utanpåliggande montering 
Operativa specifikationer
Driftsspänning6 - 35 V
Strömförbrukning vid 12V100 % ljusstyrka, wifi på - 90 mA
70% ljusstyrka, wifi av - 35 mA
Stand by, 0% ljusstyrka, wifi av  - 18 mA
Avstängd, loggning på - 5 mA
Tillbehör
Kan expanderas med upp till 20 st moduler