Raymarine -12kW Magnum, 4ft vinge med 15m kabel

  • 108 390 kr
  • 106 222 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE 4kW Magnus 6ft vinge, är en högpresterande radar med öppen antenn har stor räckvidd.

Dela
Artikelnummer: T70412
EAN: 723193823033
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE 4kW Magnus 6ft vinge, är en högpresterande radar med öppen antenn har stor räckvidd och ger Raymarines multifunktionsdisplayer oslagbar bildåtergivning av små mål. Tack vare samma radarteknologi som kustbevakningen i USA sätter sin tillit till, erbjuder Magnum förbättrad målspårning och pålitlig prestanda, allt förpackat i en elegant piedestal med öppen antenn, tillverkad för att motstå väder och vind.

Överlägset fågelläge
Vi har utgått från Raymarines exceptionella teknik för att identifiera fågel och vidareutvecklat Magnums funktion för fågelläge (Bird Mode) till att upptäcka fågel med större tydlighet på upp till 10 nautiska mil. Genom att lokalisera fågelflockar med hjälp av Magnum kan fiskare hitta stim med agnfisk snabbare och med mindre bränsleförbrukning.

Förbättrad bildåtergivning
Magnum radar använder sig också av Raymarines teknik för tydligare stråle som ger en bäringsupplösning som är bättre än 1 grad för mer detaljerad målseparation, kartlik kustinformation och överlägset lång räckvidd.

Bäst i klassen på målspårning
Magnum ger bättre situationsmedvetenhet med helt automatisk MARPA för upptäckt och spårning av mål. Magnum utnyttjar också Raymarines Evolution 9-axliga styrkurssensorteknik för att leverera korrekta målplottar i realtid.

True Trails
Magnum har True Trails målhistorik. Med True Trails kan du se ett ”historiskt” kölvatten efter varje rörlig kontakt. Denna extra information gör det ännu lättare att tolka hur andra fartyg rör sig och underlättar beslutsfattandet när det gäller hur man ska passera på ett säkert sätt.

Uppdateringar i realtid
Anslut Magnum till Axiom och LightHouse 3 och du får radar med oavbruten bildtagning av mål i samband med kursändringar. Styrkursuppdateringar i realtid gör att radarns positionsdisplay kan rotera fritt vid behov, utan att hela displayen behöver uppdateras.


Viktiga funktioner
Magnum finns med 4 kW eller 12 kW uteffekt och med en antenn på fyra eller sex fot. Den erbjuder en maximal räckvidd på upp till 96 nautiska mil för modellen med 12 kW – idealiskt för havssegling – och upp till 72 nautiska mil för 4 kW-modellerna. Magnum är det perfekta komplementet till Raymarines prisvinnande multifunktionsdisplayer (MFD) Axiom® och Axiom Pro med LightHouse 3, och är även bakåtkompatibel med äldre modeller.
Bra produktrelaterade länkar: