Raymarine - RV-320 RealVision 3D, Allt-i-ett - System genomskrovsgivare i plast 20°, 8m

  • 24 790 kr
  • 21 177 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE RV-320, är ett systempaket med Plast allt-i-ett-genomskrov givare konstruerat för inombordare eller utombordare.

Dela
Artikelnummer: T70321
EAN: 8719076048640
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE RV-320, är ett systempaket med Plast allt-i-ett-genomskrov givare konstruerat för inombordare eller utombordare och låter dig enkelt identifiera strukturer och lokalisera fisk med den realistiska klarheten i RealVision 3D ™ ekolod.

RV-320-systemet är ett CHIRP-givarsystem med 4 kanaler och Wide Spectrum med DownVision ™, SideVision ™, högfrekvent CHIRP-fiskinriktning och RealVision 3D ™ -olod inuti. Givarsystemet har ett inbyggt attityd- och kursreferenssystem (AHRS) som stabiliserar ekolodsbilderna, vilket automatiskt kompenserar för fartygets rörelse. Du kommer att njuta av kristallklara bilder i vågor, sväller och under manövrering. RV-320-systemet har också en inbyggd vattentemperaturgivare med snabb respons för snabba, exakta avläsningar.

Raymarines systempaket RV-320 Plastic Through Hull Transducer innehåller ett par RealVision 3D-givare med intern förskjutning för att rymma skrovets dödvinklar från 14 ° till 26 °. Detta eliminerar helt behovet av kåpan. Den lågprofilerade designen glider enkelt genom vattnet utan att orsaka drag eller kavitation. Det nästan spola RV-320-systemet fungerar också bra på släpvagnar.

RV-320-systemet har robust plast genom skrovkroppar som är lämpliga för glasfiber-, stål- eller aluminiumskrov. Den ena omvandlaren sänder och tar emot till babord och nedåt, den andra till styrbord och nedåt, vilket säkerställer hela 180 ° täckning under vattnet även på båtar med djupa kölar eller andra utskjutningar under vattnet. Varje givare har en 2-meter kabel, anslutande y-kabel och 8 meter förlängningskabel, vilket resulterar i en total kabellängd på 10 meter (33 fot.)

Kompatibel med alla Axiom, Axiom +, Axiom PRO och Axiom XL * MFD med inbyggt 3D-ekolod.
*) Axiom XL behöver en RV-givare ansluten till ett nätverksanslutet RVX1000, Axiom RV eller Axiom Pro RVX för att visa RealVision.

Vad finns i paketet

  • RV-320P Babordgivare i plast med 2 meter kabel
  • RV-320S Styrbordsgivare av plast med 2 meter kabel
  • RealVision 3D-givare Y-kabel
  • RealVision 3D 8-meters (26 fot) förlängningskabel för givare
  • Antirotationssats
  • Installations instruktioner


Bra produktrelaterade länkar: