Raymarine - RV-220 RealVision 3D, Allt-i-ett - System genomskrovsgivare i brons 20°, 8m

  • 29 190 kr
  • 28 606 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE RV-220, är ett systempaket med Brons allt-i-ett-genomskrov givare konstruerat för inombords- eller utombordarbåtar.

Dela
Artikelnummer: T70319
EAN: 8719076048640
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE RV-220, är ett systempaket med Brons allt-i-ett-genomskrov givare konstruerat för inombords- eller utombordarbåtar, så att du enkelt kan identifiera strukturer och lokalisera fisk med den verklighetstrogna verkligheten av RealVision 3D ™ ekolod.

RV-220-systemet är ett CHIRP-transducersystem med 4 kanaler och Wide Spectrum med DownVision ™, SideVision ™, högfrekvent CHIRP-fiskinriktning och RealVision 3D ™ -olod inuti. Givarsystemet har ett inbyggt attityd- och kursreferenssystem (AHRS) som stabiliserar ekolodsbilderna, vilket automatiskt kompenserar för fartygets rörelse. Du kommer att njuta av kristallklara bilder i vågor, sväller och under manövrering. RV-220-systemet har också en inbyggd snabbvattentemperatursensor för snabba, exakta avläsningar.

Raymarines RV-220-bronsgenomgångssändar-systempaket innehåller ett par RealVision 3D-givare med intern förskjutning för att rymma skrovets dödvinklar från 14 ° till 26 °. Detta eliminerar helt behovet av kåpan. Den lågprofilerade designen glider enkelt genom vattnet utan att orsaka drag eller kavitation. Det nästan spola RV-220-systemet fungerar också bra på släpbåtar.

RV-220-systemet har robusta gjutbrons genom skrovkroppar lämpliga för glasfiber eller träskrov. Den ena omvandlaren sänder och tar emot till babord och nedåt, den andra till styrbord och nedåt, vilket säkerställer hela 180 ° täckning under vattnet även på båtar med djupa kölar eller andra utskjutningar under vattnet. Varje givare har en 2-meter kabel, anslutande y-kabel och 8 meter förlängningskabel, vilket resulterar i en total kabellängd på 10 meter (33 fot.)

Kompatibel med alla Axiom, Axiom +, Axiom PRO och Axiom XL * MFD med inbyggt 3D-ekolod.
*) Axiom XL behöver en RV-givare ansluten till ett nätverksanslutet RVX1000, Axiom RV eller Axiom Pro RVX för att visa RealVision.

Vad finns i paketet

  • RV-220P Brons babordgivare med 2 meter kabel
  • RV-220S Brons styrbordsgivare med 2 meter kabel
  • RealVision 3D-givare Y-kabel
  • RealVision 3D 8-meters (26 fot) förlängningskabel för givare
  • Antirotationssats
  • Installations instruktioner


Bra produktrelaterade länkar: