Raymarine - RV-300 RealVision 3D, Allt-i-ett - genomskrovsgivare i plast 0°, 8m

  • 11 690 kr
  • 11 690 kr

RAYMARINE RV-300, är en Plast allt-i-ett-genomskrov givare för båtar med inombordare och utombordare.

Dela
Artikelnummer: A80470
EAN: 723193816585
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE RV-300, är en Plast allt-i-ett-genomskrov givare för båtar med inombordare och utombordare. Med RV-300 kan du enkelt identifiera strukturer och lokalisera fisk med den livliga klarheten i RealVision 3D ™ ekolod.

RV-300 är en 4-kanals Wide Spectrum CHIRP-givare med DownVision ™, SideVision ™, högfrekvent CHIRP-fiskinriktning och RealVision 3D ™ -olod inuti. Givaren har också ett inbyggt attityd- och kursreferenssystem (AHRS) som stabiliserar ekolodsbilden och kompenserar automatiskt för fartygets rörelse. Du kommer att njuta av kristallklara bilder även i vågor, sväller och när du manövrerar. RV-300 har också en inbyggd sensor för snabb reaktion för vattentemperatur för snabba, exakta avläsningar.

RV-300 har en robust plastskrovkropp lämplig för glasfiber-, stål- eller aluminiumskrov. RealVision 3D ™ givarelement är ordnade med en 0 ° förskjutning för båtar med plan botten. Den lågprofilerade designen glider enkelt genom vattnet utan att orsaka drag eller kavitation. Den nästan spola RV-300 fungerar också bra på släpbåtar och utan kåpa att klippa är installationen en bris.

Kompatibel med alla Axiom, Axiom +, Axiom PRO och Axiom XL * MFD med inbyggt 3D-ekolod.
*) Axiom XL behöver en RV-givare ansluten till ett nätverksanslutet RVX1000, Axiom RV eller Axiom Pro RVX för att visa RealVision.

Vad finns i paketet

  • RV-300 Plast allt-i-ett genomgående skrovgivare med 8 meter kabel (26 fot)
  • Antirotationssats
  • Installations instruktioner


Bra produktrelaterade länkar: