Raymarine - RV-100 RealVision 3D, Allt-i-ett - akterspegelsgivare, 8m

  • 6 180 kr
  • 4 490 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE RV-100, är en allt-i-ett-aktermonterad givare som gör att du enkelt kan identifiera strukturer och lokalisera fisk med klarheten i RealVision 3D.

Dela
Artikelnummer: A80464
EAN: 723193816523
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE RV-100, är en allt-i-ett-aktermonterad givare som gör att du enkelt kan identifiera strukturer och lokalisera fisk med klarheten i RealVision 3D-ekolod. RV-100 är en 4-kanals, bredspektrum CHIRP-givare med DownVision ™, SideVision ™, högfrekvent CHIRP-fiskinriktning och RealVision 3D ™ ekolod inuti. 

Givaren har ett inbyggt attityd- och kursreferenssystem (AHRS) som stabiliserar ekolodsbilden och automatiskt kompenserar för fartygets rörelse. Du kommer att njuta av kristallklara bilder i vågor, sväller och under manövrering. RV-100 har också en inbyggd sensor för snabb reaktion för vattentemperatur för snabba, exakta avläsningar.

RV-100 är konstruerad för enkel akterspegelmontering på motorbåtar med utombordsmotor. Den har en robust, monteringsfäste av rostfritt stål i marin kvalitet med integrerad kick-up för att förhindra skador i händelse av en strejk med flytande skräp, stenar eller stubbar.

Kompatibel med alla Axiom, Axiom +, Axiom PRO och Axiom XL * MFD med inbyggt 3D-ekolod.
*) Axiom XL behöver en RV-givare ansluten till ett nätverksanslutet RVX1000, Axiom RV eller Axiom Pro RVX för att visa RealVision.

Vad finns i paketet

  • RV-100 allt-i-ett akterspegelmonterad givare med 8 meter (26 fot) kabel
  • Spegelfäste
  • Monteringshårdvara
  • Installations instruktioner


Bra produktrelaterade länkar: