Vår & sommarkampanj 2024

Fram till den 31/8 -2024 kör vi en riktigt bra kampanj på utvalda delar av Raymarines sortiment. Förutom fantastiska rabatter ingår även LightHouse-Sjökort för norra europa* till ett värde av 2.390kr i samtliga Element och Axiom modeller som ingår i kampanjen.

*) LIGHTHOUSE SJÖKORT, är nästa generation elektroniska sjökort för Axiom- och Element-seriernas displayer*. Navigera tryggt och säkert med Lighthouse-sjökort. LightHouse-sjökorten tillför Raymarines Axiom- och Element-displayer en ny nivå av tydlig sjökortsplottning. LightHouse-sjökorten, som skapats utifrån officiella källor för hydrografiska kartor, erbjuder maximal läsbarhet, intuitiv navigering och överlägsen kvalitet. 

Fyra olika färgpaletter ger bästa möjliga visning dygnet runt, och med reglagen för sjökortssymboler kan du anpassa sjökorten efter dina personliga preferenser. Prenumerera på LightHouse-sjökort Premium och få tillgång till kontinuerliga sjökortsuppdateringar, ett utökat bibliotek över intressepunkter (POI) samt förbättrade satellitbilder för effektiv och sofistikerad marin navigering. *)Kräver Axiom-serien eller Element-serien med LightHouse V3.13 eller senare, Skymnings, Nattläge samt storlek på text & djupsiffror fungerar ej i Element-serien (dock går det att ändra storlek på sjömärken).