Raymarine - EV-100 Hydraulpilot med p70Rs, ACU-100 samt 0,5L hydralpump

  • 23 290 kr
  • 18 990 kr
Lowest price at PriceRunner

RAYMARINE EV-100, är ett autopilotsystemet som består av den revolutionerande EV-sensorkärnan.

Dela
Artikelnummer: T70154
EAN: 723193787908
Leverantör: Raymarine

RAYMARINE EV-100, är ett autopilotsystemet som består av den revolutionerande EV-sensorkärnan, den helt förseglade och kompakta ACU-100, ett p70Rs-kontrollgränssnitt och Raymarines nya högeffektiva 0,5 liters hydraulpump.

EV-100 är perfekt för fartyg med en utombordsmotor och hydraulisk styrning. Installera systemet över eller under däck efter behov och dra nytta av världsledande autopilotprestanda till ett riktigt bra pris, där följande ingår i paketet:

EV1 Sensorkärna
EV-1 är utformad för Evolution mekaniska och hydrauliska autopilotsystem. SeaTalkng-nätverket möjliggör en enda kabelanslutning för ström och data till Evolution ACU (styrenhet för ställdon) och utökade SeaTalkng- och NMEA2000-nätverk.

ACU-100
ACU-100 är speciellt utformad för att komplettera Raymarines unika applikationer med hjul- och rattdrift och ger ett kraftfullt och säkert gränssnitt mellan styrsystem och den revolutionerande EV-1-kursdator och 9-axlig sensor. Som en riktig världsnyhet är ACU-100 helt förseglad så att den kan monteras ovanför däck på båtar där utrymmet är begränsat.

p70Rs-kontrollgränssnitt
p70Rs för autopilot är utformat för motorbåtar, det har tryckknappar och en roterande styrratt. Avancerad LED-bakgrundsbelysning ger lägre strömförbrukning samt levererar starkare färger och kontrast. Vida horisontella och vertikala synfält garanterar att displayen kan ses tydligt ur snäva vinklar. p70Rs har även användargränssnittet LightHouse och en snabbguide för start för att hjälpa dig att snabbt och enkelt konfigurera piloten.

0.5ltr Hydraulic Pump(12V)
Den 0,5 l hydrauliska pumpen är avsedd att manövrera båtens styrmekanism som en del av ett Raymarine autopilotsystem. Den är främst utformad för användning på båtar med ett befintligt hydrauliskt styrsystem. Alternativt kan du använda den här pumpen på en båt med mekanisk styrning i kombination med en sekundär styrram.

Evolution kabelsats

  • 1x ng strömkabel (0,4 m)
  • 1x SeaTalkng stamnätskabel (5 m)
  • 1 x SeaTalkng förgreningskabel (0,4 m)
  • 1 x SeaTalkng 5-vägs anslutningsblock
  • 2 x SeaTalkng T-kontaktdon
  • 2 x SeaTalkng avslutning


Bra produktrelaterade länkar: