Victron Energy - Phoenix Inverter RS 48/6000 230V Smart Solar

  • 27 980 kr
  • 22 815 kr
Lowest price at PriceRunner

Victron Energy PIN482601000, Växelriktaren RS Smart Solar är en kombination av en kraftfull växelriktare på 48 VDC, 6 kVA och 230 VAC

Dela
Artikelnummer: PIN482601000
EAN: 8719076036944
Leverantör: Victron Energy

Victron Energy PIN482601000, Växelriktaren RS Smart Solar är en kombination av en kraftfull växelriktare på 48 VDC, 6 kVA och 230 VAC och en MPPT-solcellsladdare för hög spänning på 80-450 VDC och 4 kW. Tack vare dess moderna design och högfrekvensteknik väger växelriktaren endast 11 kg och har en utmärkt prestanda, låg förbrukning i viloläge och är väldigt tyst i drift.

Växelriktaren är utrustad med en skärm för att läsa av uppgifter för batteri, växelriktare och solcellsladdare. Dessa parametrar kan även läsas av via Bluetooth med appen VictronConnect. Utöver detta har växelriktaren en VE.Can-port för anslutning till en GX-enhet för systemövervakning och en VE.Direct-port för anslutning till en GlobalLink 520.

Icke-nätansluten solcellsväxelriktare
Växelriktaren RS Smart Solar 48/6000 är en växelriktare på 48 V 6 kVA med en solcellsinmatning på 450 VDC 4 kWp. Den används på icke-nätanslutna solcellsanordningar som kräver AC-ström.

En kombination av en växelriktare, dubbelriktad DC-DC-omvandlare och MPPT.
Växelriktaren producerar en perfekt sinusvåg och kan försörja anordningar med högt strömbehov. Den levereras med en dubbelriktad DC-DC-omvandlare som antingen kan ladda batteriet när det finns ett överskott av solcellsenergi eller omvandla den från batteriet när det behövs.

Brett MPPT-spänningsområde
80 – 450 VDC, med en solcellsspänning vid start på 120 VDC.

Lättviktig, effektiv och tyst
Tack vare högfrekvensteknik och en ny design väger den här kraftfulla växelriktaren endast 11 kg. Den är dessutom oerhört effektiv, drar lite ström i standby-läge och är väldigt tyst i drift.

Skärm och Bluetooth
Skärmen visar parametrar för batteri, växelriktare och regulator för solcellsladdare. Samma parametrar kan nås med en smarttelefon eller annan Bluetooth-aktiverad enhet. Bluetooth kan även användas för att ställa in systemet och ändra inställningar med VictronConnect.

VE.Can och VE.Direct-port
För anslutning till en GX-enhet för systemövervakning, dataloggning och fjärrstyrd uppdatering av fast programvara.

Inbyggd solcellsisolator
Båda parallella solcellsrader som är kopplade till MC4-kontakterna kan isoleras på ett säkert sätt med den stora inbyggda brytaren längst ner på enheten.

Ingångs-/utgångsanslutningar
Anslutning av programmerbart relä, temperatursensor och spänningssensor. Den fjärrstyrda ingången kan även konfigureras för att acceptera Victron smallBMS.

Bra produktrelaterade länkar: